LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 en son pes4 ü oynadım yenı bı konamı oyunu çıktımı yada winning 8turkey ın pc de oynayabilcegimiz bi versiyonu varmı ? ne oynuyosunuz arklar ?[signature][hline]Bir Fizikçiye sormuşlar: 3 fare 3 günde 3 öğün yemek yiyorsa 5 fare 5 günde kaç öğün yer ? Fizikçinin cevabı : " Fareler özdeşmi ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Pes5 cıkıyo bekle[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ps2 için we9 war diye biliyorum[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ps2 varken pc'defutbol oynanmaz diyip kaçmak istiyorum :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Smoke, 06 Eylül 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ps2 varken pc'defutbol oynanmaz diyip kaçmak istiyorum :p var ya sallandıracaksın böyle diyenleri kızılayda bak bi daha diyo mu?:D[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: codename_curse, 06 Eylül 2005 19:33 tarihinde demiş ki: ps2 için we9 war diye biliyorum w9 cıktıgınız bizde bilioz pc de diyoz işte ...[signature][hline]Bir Fizikçiye sormuşlar: 3 fare 3 günde 3 öğün yemek yiyorsa 5 fare 5 günde kaç öğün yer ? Fizikçinin cevabı : " Fareler özdeşmi ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Pes de çıkmadı Fifa da ne zamana çıkarlar belli değil.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 fifa2006 demoyu yükledi hiç begenmedım hıcbı farkı yok bence yine oynanmıyacak bi oyun.[signature][hline]Bir Fizikçiye sormuşlar: 3 fare 3 günde 3 öğün yemek yiyorsa 5 fare 5 günde kaç öğün yer ? Fizikçinin cevabı : " Fareler özdeşmi ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar