Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Starcraft demolarını nasıl çalıştırıcagım arkadaslar bi açıklayabilirmisiniz..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 hımmm. tahminimce paket şeklinde olup cdsiz çalışan versiyon sendeki. onlarda demo yok maalesef...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 yanlış anladın.. o demo degil vs demoları hani insanlar oynuyoya netten indiriyosun versusu demoları.. milletin oyunlarını izliyosun cd demoları gibi ..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 replay demek istiyor arkadas. saniyorum patch falan lazim onun icin pek emin degilim[hline]Can't rain all the time...
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 tamam sagolun hallettim evet replayi kasetmiştim[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 http://www.starcraft.org[hline]No Remorse Baby!
Öne çıkan mesajlar