Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Siteme upload ettim, fakat nasıl install edilicek? install.php vardı, açtım bir sürü yazı komut filan var burda??[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 bi okusan readme'yi. cok basit...[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Denerim :P[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Olmuyor bulamıyorum çıldıracam ya! Uzun zamandan beri ilk defa sapıtıcam.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Genel olarak bu tür şeyler sorulduğunda, ki bunlar manual okunduğunda rahatlıkla yapılabilecek şeylerdir, genel olarak bilen kişiler tarafından RTFM cevabını alırsınız.. Read The Fuckin' Manual..[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 İngilizcem o kadar iyi değil malesef.Tabi sölediini anlıyorum o ayrı :P[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 domainin hebele ldun php fodlerında forum olsun www.hebele.com/forum/install/install.php RTFM[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Denedim onu fakat olmadı?Yanlışım nedir?[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 olmadı demen yeterli değil malesef. hata mesajı veriyor mu? veriyosa nedir? yanlış hatırlamıyosam o install.php öncelikle kıllı tüylü bi kaç chmod işlemi gerektiriyodu. onları yaptın mı?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Yapmam gerekenler nedir?Kıllı yünlü olanlar :P[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 tam hatırlamıyorum. dökümanların içinde yazıyor olması lazım. ama sen hata mesajını söylemezsen kimse sana yardımcı olamaz ki. resmen "kuramadım, yardım istemiyorum, gelin siz kurun" diyosun :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Bir insana sphere'in nasıl kurulcağını anlatmaktan zormudur?[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 bulmaca gibi konu$masan da söylesen?[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ben yazdım işte =) oraya giriyosun hallediyo Zedin dediği write cmodumuydu neydi kıllı tüylü şeyler onlar =) RTFM hepsi yazıyo orda neyi nasıl yapacağın şu bu... phpBB den nefret ettim ben ama =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Evladım önce bir database ayarlıcan ona. Ayarladınmı ? install sayfasında database ayarlarını yapıosun. Tabi önce database dosyası tahsis edicen. Ben lycos.co.uk'dan site alıp yaptım. Mysql desteği var orda. database name'i, database'e bağlantı için username ve şifre lazm. Tabi senin host ne tür database desteklio bilemems.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Dextra, 21 Şubat 2003 00:33 tarihinde demiş ki: bulmaca gibi konu$masan da söylesen?[hline]d. quantell the poor (!) thief 50 kişiye sphere'in nasıl kurulduğunu ve scriptin nasıl yazıldığını anlatmaktan zor diildir heralde, 1 kişiye phpBB anlatmak? Neyse bu gidişle bende nefret edicem heralde.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Catscratch, 21 Şubat 2003 15:16 tarihinde demiş ki: Evladım önce bir database ayarlıcan ona. Ayarladınmı ? install sayfasında database ayarlarını yapıosun. Tabi önce database dosyası tahsis edicen. Ben lycos.co.uk'dan site alıp yaptım. Mysql desteği var orda. database name'i, database'e bağlantı için username ve şifre lazm. Tabi senin host ne tür database desteklio bilemems.[hline]This Cat Scratches Free. Bende lycos dan aldım zaten.Ama gerisi?Siteme upload ettim ftp serverım ile.Daha sonra? [hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits [Bu mesaj Shock_The_Bizkit tarafından 21 Şubat 2003 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bak www.lycos.co.uk 'den building a site'a girip sign in yap sonra my account'a tıkla. orda altta My Account status at a glance in altında PHP4U başlığı var. onun altında Mysql Admin var. admine tıkla. Yeni bi pencere gelir. Orda solda en üstte senin database name'in vardır. Onu not et bi yere. Phpbb nin install.php sine gir. İşte orda database ayarları var. Mysql 3.x seçiliydi bende. Database name'i yazıosun. username ve şifre FTP'nin aynısı olması lazm. Alttada ayarları yap. Orada tek hata verebilecek şey database ayarlarıdır zaten. Database'i düzgün ayarlaman lazm.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Yannız herşey forumu kurunca bitmio. Mesela forumda login olduktan sonra seni lycos un ana sayfaya yönlendirir hep. Lycos'un direction olayı ile ilgili bişi. Logout'da aynı şekilde. Ufak bi değişiklik yapıosun functions.php de.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Oh ba ellerine sağlık :)[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar