AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Beşiktaş Teknikdirektör'ü Rıza Çalımbay'ın sezon başında kadroda istemediği , ancak Siyah-Beyazlı yönetiminde bir türlü elinden çıkaramadığı Emre Aşık ile Tayfun Korkut'a Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde ilginç bir ceza listesi hazırlandı 1-) A takım binasına girmek kesinlikle yasak.! 2-) A takım oyuncuları , masörleri ve malzemecileriyle tesis içinde konuşmak yasak.! 3-) İdman bittikten sonra kesinlikle tesis içinde gezilmeyecek. 4-) İdman programlarının dışına çıkıldığı zaman ceza alınacak. Şahsen çok amatörce buldum cezayı Beşiktaş taraftarı olmama rağmen. Galatasaray'a gülüyoduk hele yaptıklarına diye. Bana Güvenmiyormusunuz?[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yarın öbürgün 2 futbolcusu sakatlanır veya ceza alır sap gibi kalınca onlara sarılır olur biter.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yani bir nebze tükürdüğünü yalar yönetim vodan ın söylediginden dolayı yola çıkarsak.. hakikaten ilginç bir cezaymış cocugu eve geç gelince 1 hafta akşam dışarı cıkmama cezası koymak gibi[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 huzursuzluk çıkarmasınlar diye önlem almışlardır da maddelerin resmi yazımlarının bunlar olduğuna inanmıyorum :D medya işte..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Valla bunlarsa ortada büyük bir ayıp var.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yuh yani böle yasak mı olur ya kın kın evet[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sankı bırıncı sınıf ogrencısını cezanlandırıyolar -Berkant çık tahtaya -Ama öyetmenim -ÇIK DEDİM LAN ! SENIN CEZAN BU KORİDORA CIKMAYACAN SINIFTA KONUSMAYACAN TUVALETE GITMEYECEN EVE GITMEYECEN YEMEK YEMIYECEN OK -peki öyetmenim edalarında[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 e bende buna kın kın kın derim artık..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 doğru kararlar. diğer oyunculara abuk subuk şeyler söyleyler bunlar. neticede 2side fenerli[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oha emre aşığa fenerli dio yaa.. hayret bişiy..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 emrenin futbola başladığı klüp fenerbahçe[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: insight, 07 Eylül 2005 14:16 tarihinde demiş ki: Bana Güvenmiyormusunuz? Ben bu siteye de güvenmiyorum ama..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 :) Valla o senin bileceğin iş.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Tayfur denen adam Süleyman Sebanın 1. kuşaktan yeğeni. O takımda halen durma sebebide bu. Futbolu bırakmaya zorlanmamasının sebebide bu. Hatta antrenör oyuncu hede hödö gibilerinden bir statü verilmesinin sebebide bu.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bahsedilen adam tayfun korkut tayfur havutcu degil, tayfur hem menajer hem oyuncu su an. emrenin futbola basladigi klupte fenerbahce degil, bursaspor.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar