diablotg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Arkadaşlar yardımlarınız bekliorum sizce Fizik Bölümü olarak en iyi üniversite hangisi?Bide Ege Üniversitesi Fizik bölümü nasıl yani şu şekilde ben sadece ders değil çalışmalarımdada yardımcı olabilecek bir üniversite lasım gerek kütüphanesi gerekse labrotuvarları ile teşekkürler[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
de_lioncourt Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 odtü boğaziçi bilkent diye gider bu sıralama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 iyiki bi yardım istedik.Can sıkıntısından açınca herkes mesaj atıo yardım isteyince kimse mesaj atmıo çok ilginç bir forum ortamına sahip bu paticik ya hakkatten çok ilginç[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben sana odtü diyodum inanmıyodun[signature][hline]Bir Fizikçiye sormuşlar: 3 fare 3 günde 3 öğün yemek yiyorsa 5 fare 5 günde kaç öğün yer ? Fizikçinin cevabı : " Fareler özdeşmi ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yok mu Ege Üniversitesi Fizik hakkında bilgi verecek olan[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ege üniversitesi astronomi bölümünden bir prof,ben fizik okuyacam dediğim zaman aynen şöyle dedi: bırak ege üniversitesini filan,eğer adam gibi fizik istiyorsan boğaziçi yada odtüye gideceksin.Tercihen boğaziçi çünkü oradan yurtdışına mastera ve doktoraya gitmek daha kolay olur,ama odtü de çok iyidir. Ben istanbul da olduğum ve yurtdışında okumak istediğim için(yüksek lisans ve doktorada) boğaziçi ni seçeceğim mesela. Puan açısından düşük diye ege üniversitesi diyorsan bence istanbul üniversitesi daha iyiydi.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Fizik bölümüne gidipte neyapacaksın. Gidenlerin %99'u pişman kalanıda umursamıyor zaten. [Bu mesaj Flameoffear tarafından 07 Eylül 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ben hiç pişman değilim. Senin istatistikler hatalı galiba :)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bogazici muh. icin odtu.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Edit:alttaki mesaj düzgünü bunda yazım hatası vardı.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok [Bu mesaj diablotg tarafından 07 Eylül 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Odtü Fizik bölümü nün çok iyi olduğunu duydum mühendislik içinde İtü yi biliyorum.O zaman yada Odtü ya da BOğaziçi eee ama puanlarıda güzel.Odtü bu sene en düşük 339 dan Boğaziçi ise 351 den aldı.Yani maximum 20-25 yanlış yapabilirim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hahahaha ben odtü boğaziçi diyorum Ege Fizik ne ki bunların yanına.Eğer ki Ege üniversitesini Fiziği daha ağır ve daha iyiyse hiç düşünmeden Egedeyim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yani ağır olması benim için daha iyi rekabet azalır ama eğitim nasıl iyi mi?yani ordaki Fizik bana gelirmi bana yetebilirmi bana cevaplar verebilirmi yani beni karşılayabilirmi.Hocalar gıcıksa bu durum kötü çünkü üniversitede kalıcam ben yani hocalar gıcıksa bu durum zorlaşır gerçi iyi geçinmeye çalışırım ama[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Sorması ayıp Ağır Fizik ne demek ? Bunun hafifi ve ağırımı oluyor ... Seçiminde zorluk yaşıyorsan okulların kadrolarına bak. Kaç tane Prof var, bunların çalışmaları neler ve hangi alanlar.. Kaç tane Doçent var, hangi konular da çalışıyorlar ? Kaç tane labratuvar var ? bla bla bla Bunun gibi konuları araştıracaksınız ? Ağır Fizik arıyorsan kolay, hiç çalışma dan gir sınavlara amacına ulaşırsın. Ne kadar dersleri ciddiye alırsan o kadar hafiflersin.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yok arlooax adamın demek istedigi o degil mesela lisedeki gibi , bi hoca gelir detaydan detaya atlar yakalamakta zorlanırsın sonra gider abuk subuk yerlerden sorar , baska bi lisede hoca herkesın bıldıgı sekılde anlatır sınavda anlattıklarını sorar bu sekilde demek istio galiba.[signature][hline]Bir Fizikçiye sormuşlar: 3 fare 3 günde 3 öğün yemek yiyorsa 5 fare 5 günde kaç öğün yer ? Fizikçinin cevabı : " Fareler özdeşmi ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 07 Eylül 2005 20:47 tarihinde demiş ki: yok arlooax adamın demek istedigi o degil mesela lisedeki gibi , bi hoca gelir detaydan detaya atlar yakalamakta zorlanırsın sonra gider abuk subuk yerlerden sorar , baska bi lisede hoca herkesın bıldıgı sekılde anlatır sınavda anlattıklarını sorar bu sekilde demek istio galiba. Yaw bana sorarsaniz en güzel sistem bir sınav içeriğinin %70'inin anlatılan konuları kapsaması, %30 unun ise öğrenciyi anlatılan ve de öğrenilen teorem'ler doğrultusunda ( kullanılarak ) gösterilmeyen sonuçlar çıkarmaya yöneltecek sınav sistemidir. ODTÜ'de çoğu hoca buna benzer sistem kullanır. Fakat arada uçuklar çıkar, iş yaptığını zannederek uçar da uçar sınav sorularında. örnek : Atom Enerji Kurumu Başkanı Sayın Hocamız. İsmi lazım değil, Quantum Mechanics sınavında benim zamanım da , Undergrad ve Master öğrencilerini aynı sınava sokmuş, Master öğrencilerinin ortalaması 100 üzerinde 5 çıkmış, asistanlık kaybedenler olmuş... Undergrad ortalamasıda 100 üzerinden 2.5 çıkmış, sonra marifetmiş gibi öğrencileri suçlamayı bilmiştir.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kral adammıs :-p :-p[signature][hline]Bir Fizikçiye sormuşlar: 3 fare 3 günde 3 öğün yemek yiyorsa 5 fare 5 günde kaç öğün yer ? Fizikçinin cevabı : " Fareler özdeşmi ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bence odtü fizik'in ileri fizik programı en iyi fizik eğitimi türkiyede. ondan sonra da en iyi bilkent bence yada odtü fizik ile kafa kafayalar. boğaziçinin hiç bişeyine güvenmem, önyargı. ama koç'un fiziği ilk 5 e girer ve hocaları az olsa da kaliteli. tabi bilkent ve odtüde koçtakinden 3 kat daha fazla hoca var :P müh. olarak ise hiç bir fikrim yok.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar