SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu istatistikLere göre sigara içenLerin %100 ü herangi bişeyden zarar görmüştür.. Fakat ben etrafımda sigara içen insanLardan, ama yasLı ama genç %90 diş sararması dısında pek bişey görmedim.. İStisnai durumLar diorm dierLerine.. Sigarayı da kendim için değiL tamamen sewgiLimin isteği üzerine bırakıorm..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aferin[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ahah saoL işte hep bunu istemiştm jacabo :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sigara rüya tabirleri okuduğum kadarıyla sıkıntıdır die biliroum.. brs sıkıntılısındır,bide iç dünyanla birleşince öle olmuştur.. bence de bırak abi sigarayı..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bırakıom zaten de.. Yani sigara sıkntı yaratan diiL derdini anLayandır derim her zaman.. iyi bi dosttu benim için.. 16 eyLüLde biLetini kesiorm we eLweda diorm :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende bırakmak istemiyorumda....etrafımda kimse içmio..herkes bırak dio... bırakmicam...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 afrn[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: SKeLeToN, 08 Eylül 2005 00:37 tarihinde demiş ki: bırakıom zaten de.. Yani sigara sıkntı yaratan diiL derdini anLayandır derim her zaman.. iyi bi dosttu benim için.. 16 eyLüLde biLetini kesiorm we eLweda diorm :) sıkıntı yaratıo demedim,hayatında sıkıntılısın bu aralar dedim.yani rüya abirlerine göre öle:D[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: _black_angel_, 08 Eylül 2005 00:43 tarihinde demiş ki: bende bırakmak istemiyorumda....etrafımda kimse içmio..herkes bırak dio... bırakmicam... yannis yaparsin..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 etrafında baskı yapan, yani çok deer werdiin insanLar yoksa en azından.. Bırakma bence.. Hoşuna da gidio sanırım?.. Benim hiç bırakasım yok şahsen.. sewiorm istemeyerek bırakıcam..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: _black_angel_, 08 Eylül 2005 00:43 tarihinde demiş ki: bende bırakmak istemiyorumda....etrafımda kimse içmio..herkes bırak dio... bırakmicam... 1991 aralık dogumlu olan sen degilmiydin? iyiymis ehasdf.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bırakmasın tabii.. bende istemem bırakmaı.. :D senin yüsünden hep :P nası yaa 92 Li oLuo bu durumda.. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Jester, 08 Eylül 2005 01:13 tarihinde demiş ki: said: _black_angel_, 08 Eylül 2005 00:43 tarihinde demiş ki: bende bırakmak istemiyorumda....etrafımda kimse içmio..herkes bırak dio... bırakmicam... 1991 aralık dogumlu olan sen degilmiydin? iyiymis ehasdf. 6 yasımdan beri metal dinliyorum gibi olmus bu da.11,5 yasımdan beri vokal yaparım efem[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 08 Eylül 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 *dumur oLur*[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bırak olum sigara ne ya.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bırakıorm az kaLdı sabredin panik yok :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ole şu tarıh bu tarıh olmaz pzt diyete başlamak gib bişe olmaz gecenın bu vaktı yırt at abı paketi olsun bıtsın sevdiklerin hatrına heheu:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yok be hocam öLe diiL.. beybinin doum gününde bırakıorm.. bi bakıma doum günü hediyem bu =)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: SKeLeToN, 06 Eylül 2005 23:54 tarihinde demiş ki: said: beybin, 06 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: güneş neden parlak? google a rekLam oLsun diye.. ;) lol![signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 wayy bea cok ozel hediye gercekten:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 napimm çok istio bana kaLırsa sacma sapan bi hedie :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aaaa ole deme hanı derlerya manevi degeri buyk die ole bi hediye olur güsel bence[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ehueh benim açımdan kötü ama :P[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 mileet para veryo lan bırakmak için aha işte güsel bi bahnen de var bırak bırak[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kanser yapiyomus, oyle diolar[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar