bufferTR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaa birşey sorcam en fazla kaç lvl var :)))))))))))
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bildiğim kadarıyla 70 var yanılıyoda olabilrm[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 KO'da 70 KE'de 90 (Level limitini editlemedilerse)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Lonely, 08 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: KO'da 70 KE'de 90 (Level limitini editlemedilerse) ke de limit 80 deilmiydi :)
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende 80 biliyodum ama??[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya abi sanki 80 olcaz boşverin :)[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Saygıdeğer KOLadminimiz yazmış. http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=66204 said: KolAdmin, 05 Sep 2005 08:33 pm tarihinde demiş ki: 1. New King System -There is one King per nation and they are selected by a vote by users of each nation. Remains King for 30 days after election. -The nominees that lost the election become a senator. -The King can host increase Experience and drop rate events (Once per day). -The King can change the weather once a day. -The King will have a special ability to send out messages to all the citizens of his nation. 2. New Maps -New main village for each nation. Luferson Castle (Orc), El Morad Castle (Human). -Additional Colony Zone added to secondary server. -More NPCs with additional quests -Monument in each town has been changed. 3. Upgradeable Accessories -Upgrade unique accessories on the anvil by compounding 3 of the same accessory. -New scrolls for upgrading accessories 4. Character and Item Updates -The character’s level restriction is changed from 70 to 80. -Level 70 skills with new effects have been added. -New item images, effects and models added. -New Scrolls have been added for each grade of weapons and armor. 5. Monsters and Drops -Additional bosses and monsters have been added throughout the game. -Drop rate increased for low and middle grade weapons and armor. 6. Change in Castle Siege War -During the Castle Siege War defending clan will be allowed a second chance to re-capture the castle artifact. -The durability for the Castle Siege War Weapons has increased Thank You canım Kol Admin [Bu mesaj Buzi tarafından 08 Eylül 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Test serverindeyken limit 90 diye notice atmışlardı. Bende limit 80 diye biliodum ama test serverinde böyle bi notice geçmişti.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eğer lvl 90 varsa son lvlde yaklaşık 10 milyar exp. gerekir onu en usta ko cu bile 1 senede toplar :)
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 80 miş. yanlış hatırladım demekki. kusura bakmayın. saatlerdir yazı okumaktan kısa devre yaptım... saolasın buzi.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 artık benim için önemli değil çünki ke yi sildim[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: icebreak3r, 08 Eylül 2005 00:57 tarihinde demiş ki: artık benim için önemli değil çünki ke yi sildim sabretseydin ya :( istersen sitesinden full clienti indir (Ayrıca KE patchini yüklemene gerek kalmaz)
Öne çıkan mesajlar