bufferTR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaa birşey sorcam en fazla kaç lvl var :))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bildiğim kadarıyla 70 var yanılıyoda olabilrm[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 KO'da 70 KE'de 90 (Level limitini editlemedilerse)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Lonely, 08 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: KO'da 70 KE'de 90 (Level limitini editlemedilerse) ke de limit 80 deilmiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende 80 biliyodum ama??[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya abi sanki 80 olcaz boşverin :)[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Saygıdeğer KOLadminimiz yazmış. http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=66204 said: KolAdmin, 05 Sep 2005 08:33 pm tarihinde demiş ki: 1. New King System -There is one King per nation and they are selected by a vote by users of each nation. Remains King for 30 days after election. -The nominees that lost the election become a senator. -The King can host increase Experience and drop rate events (Once per day). -The King can change the weather once a day. -The King will have a special ability to send out messages to all the citizens of his nation. 2. New Maps -New main village for each nation. Luferson Castle (Orc), El Morad Castle (Human). -Additional Colony Zone added to secondary server. -More NPCs with additional quests -Monument in each town has been changed. 3. Upgradeable Accessories -Upgrade unique accessories on the anvil by compounding 3 of the same accessory. -New scrolls for upgrading accessories 4. Character and Item Updates -The character’s level restriction is changed from 70 to 80. -Level 70 skills with new effects have been added. -New item images, effects and models added. -New Scrolls have been added for each grade of weapons and armor. 5. Monsters and Drops -Additional bosses and monsters have been added throughout the game. -Drop rate increased for low and middle grade weapons and armor. 6. Change in Castle Siege War -During the Castle Siege War defending clan will be allowed a second chance to re-capture the castle artifact. -The durability for the Castle Siege War Weapons has increased Thank You canım Kol Admin [Bu mesaj Buzi tarafından 08 Eylül 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Test serverindeyken limit 90 diye notice atmışlardı. Bende limit 80 diye biliodum ama test serverinde böyle bi notice geçmişti.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eğer lvl 90 varsa son lvlde yaklaşık 10 milyar exp. gerekir onu en usta ko cu bile 1 senede toplar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 80 miş. yanlış hatırladım demekki. kusura bakmayın. saatlerdir yazı okumaktan kısa devre yaptım... saolasın buzi.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 artık benim için önemli değil çünki ke yi sildim[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: icebreak3r, 08 Eylül 2005 00:57 tarihinde demiş ki: artık benim için önemli değil çünki ke yi sildim sabretseydin ya :( istersen sitesinden full clienti indir (Ayrıca KE patchini yüklemene gerek kalmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar