Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öys'yi kazanmak için günde kaç soru çözmek gerekir?

NiGgA

Öne çıkan mesajlar

yeni sistemi baz alırsak günde "1000 soru!!" kendini harap etmene gerek yok.

çünkü bu sınav öss değil, konuları çok iyi bilmen en az pratik yapman kadar önemli.

hatta bu yıl girecekler için konu çalışması daha fazla ön planda olmalı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 31 Ağustos 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
günde 8 saat calışsam kı calışamam saat başına ort.40 soru desk 320 cıvari oluyo tabi 1000 diyenelrde var ama gunler 24 oldukca 1000 soru cozmek bana biraz ajaip geliyo

oha!
1000 ne be
öyle dıyen ınsanları gordugun yerde kaç[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 31 Ağustos 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
günde 8 saat calışsam kı calışamam saat başına ort.40 soru desk 320 cıvari oluyo tabi 1000 diyenelrde var ama gunler 24 oldukca 1000 soru cozmek bana biraz ajaip geliyo

8 saat 320 soru için çok uzun bi süre gibi geldi eğer saat başı 40 çözüyorsan biraz hızlanman gerekli...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 31 Ağustos 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
30 dk kolpa onu gecicende 1 saat olabilir ama adam ezberlemistir 1000 soru coze coze ondan yapar... ZAten bu sene ilginc soru yoktu o yuzden yapmistir 1 saate...

yok baya yakin arkadasim bogazici bilgisayari bitiriyor bu sene 2000'de girdi sinava, 20 dakika rekoru adamin 180 soru, lise 2 iken lise sonlarin denemesine girip 1. olan bi arkadas.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 31 Ağustos 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
30 dk kolpa onu gecicende 1 saat olabilir ama adam ezberlemistir 1000 soru coze coze ondan yapar... ZAten bu sene ilginc soru yoktu o yuzden yapmistir 1 saate...

geçen sene hasan hüseyin diye bi adam kütüphanede yürüyerek kesinlikle kalem kullanmadan 90 dk. da bitirdi denemeyi gözlerimizin önünde. kalem kağıtla yapacaklarını sen düşün...

gerçi sınavda beklenileni veremedi 127. veya 128. olmuştu tam hatırlayamadım[signature][hline]... that's me in the corner...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw arkadaşlar siz ne diyosunuz 600 soru 1000 soru filan beyinde fosfor kalmaz şerfsizim :) Ben günde zar zaor 200 soru çozebiliyodum onda bile kafan spagetti makarna gibi oluyodu. 340 puan geldi Uludag elektronikteyim şimdi.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
f0cus, 01 Eylül 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
Yaw arkadaşlar siz ne diyosunuz 600 soru 1000 soru filan beyinde fosfor kalmaz şerfsizim :) Ben günde zar zaor 200 soru çozebiliyodum onda bile kafan spagetti makarna gibi oluyodu. 340 puan geldi Uludag elektronikteyim şimdi.

kesinlikle aynı düşünüyorum ve senınle aynı şeyleri hisstediyorum ve 200 soru bende cozdum ama 290 aldım ve dershanedeyim.....[signature][hline]DN 41
Sosyal ağlarda paylaş

ben doğru biçimde çalıştım. ortalamaya vursan 100 soru etmez günde. ama hep derler ya "az çalış verimli çalış" işte onun ayaklı örneği benim... sonuçta bir boğaziçi mühendislik kazanmadım fakat bence oldukça iyi bir yere gidiyorum....
edik: hafta gün vs.
[signature][hline]... that's me in the corner...

[Bu mesaj turambarturin tarafından 01 Eylül 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benimde toplasan günde çözdüğüm soru 100 etmez...Ama gel görki 340 aldım.Hiç özel derste almadım.Ama bazı arkadaşlarım sabahlara kadar kasışlarına,3 hocadan özel ders almalarına rağmen 320 lerde kaldılar...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

yok onu demiyorum günde 100 soru çözerek başladı herkes....
bissürü kitaptan çözmeye başladılar... ve hepsi yarım kaldı sene sonunda...
ben ne yaptım. her dersten bir-iki kitap bitirdim. hayvan gibi deneme çözdüm taktik ayarladım sonra da sınavdan erken çıktım çünkü kontrol kontrol nereye kadar durumlarında idim.[signature][hline]... that's me in the corner...
Sosyal ağlarda paylaş

anlatmak istediğim konuları bitirmiştim enazından fikrim vardı... zaten bütün espiri sınavı 1 saat önce bitirmekte. ben matematikten 4 yanlış yapmıştım hepsini düzelttim (sonra mal gibi yanlış işaretledim birini o ayrı)

yoksa sorular kol gibi falan değil düşünebilen her yaratık yapabilecek düzeyde öss sorularını[signature][hline]... that's me in the corner...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...