NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 başlık........:D[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hergün elinden geldiği kadar kendini limon gibi düşün tüm suyunu çıkarana kadar çözmen gerekir tabi hedeflerin büyükse[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 en az 400[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 400 imkansız okul varken sözelsen bilemiycem ama sayısallar için olmaz bence[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: desirous, 30 Ağustos 2005 23:51 tarihinde demiş ki: en az 400 soruları çözene kadar kapılar ve pencereler kapalı olsun.. 400 mü? oha..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bence belli bi sayısı yok[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben hep en az 200 dedim marmara ing iktisata girdim örnek almayın beni açıklıyorum en az 300 oldu boğaziçi için =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bu sayı dershanesi 2 hafta önce açılmış bi eleman bknz: BEN için geçerli diil demi? yani hiç olmazsa bi konuları falan öğrenelim elimiz beynimiz alışsın demi? yani eğer geçerliyse yandım böhüe.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ilk zamanlar biz iki yüzle başladık haziranda psikopat olduk 600ü buluyodu mwahaha[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 KArdeş biraz senin geçmişteki çalışmalarına bakar o iş...Yani iyi bir öğrenciysen eksiğin yoksa 200 soru bile fazla olaiblir...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günde 1 soru çözsem kendi rekorumu kırmış olurum ben be. 400 soru? ow şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bu 600 soruyu çözerken nefes alıyormuydunuz?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 madcat o zaman okuldan raporluydum kalkıyordum 6da odadan çıkmak çok tuvaletini bile tutucaksın =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hocam bi devamlılık sağlayabiliosan az çözmende yeterli.. önemli olan devamlılık kaç soru çözdüğün diil nsı çözdüğün ve devamlık olarak nsı yaptığın.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Zekanıza güveniyosanız fazla gerek yok aslında ÖSS için ama şimdi sistem ÖYS'ye yakın olduğu için daha fazla soru çözmek lazım kanımca 400 soru son zamanlar için az bile...Yani bizim okulda öyle oluyo...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ÖYS olduğundan bu sene lise 1-2 de çalışmamışlarsa zorlanabilirler biraz...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 soru sayısı yok 500 cozen kazanıyoda 50 cozen kazanmıyomu? yada 500 cozen kazanamasken 50 cozen ınsan süper yerlere yerleşiyo olay sende bitiyo. senın konu bılgıne gore ben derimki son 2 aya kadar konu agırlıklı testler çöz. konuıları anlamadan geçme...!! bi konu uzerınde test coz anladıgını farkettiginde başkalarına başla .. ha bana kalırsa öyle 400-500 sakın çözme ... öyle oturup 4-5 saatinide öss ye verme otur adam akılı planlı çalış.iyi çalış başarırsın.;)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 planlı ve programlı olarak çalışırsan rahat çözersin 400 soruyu. ayrıca bu dediklerim hedefin büyükse tabi.yoksa ben bi üniversiteye giriyim de hangisi olursa olsun gözüyle bakanlar için deil[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben en az 200 çözüyordum, bilemem yeni sistemi. ama ikinci dönem sabah kalkıp evden çıkıp dersaneye gidip gece 12de döndüğümü hatırlıyorum.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 200-300 le başla 600-700 civarına gel (tabi ortalama olarak) hatta bazı günler rekor denemesi yap 1000 zorla sonra yavaş yavaş deneme kas. sayı biras düşer ama kalite artar. başarılı olursun böölece tabi hödük değilsen ben kendi üzerimde denemedim fakat bizim rehberlikçi -ki kendisi hakkatten işi bilir- bööle yaptırmaya çalıştı bize.. ne oldu peki: yapanlar ve azcık kafası olanlar şimdi bilkent mühendislik bursulu veya boğaziçi mühendislik mi yoksa hacettepe tıp mı diye düşünüp tercih yaptılar... [signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: turambarturin, 31 Ağustos 2005 04:00 tarihinde demiş ki: 1000 zorla niye? 100metre koşmada kendi rekorumuzu kırıyoruz sanki.. konuyu anlamak yeterlii.. en azından ben çalıştığım son 3 ayda öyle yapmıştım..yok 1k soru yok günde 12 saat..yalan yani..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 aslında bööle şeyler önemli sınav anında (öss) yardımcı oluyor adama "ulen ben bin soru çözdüm, şu şu şu kitapları bitirdim bu dandirik soruları mı yapamayacam" diye aydına kampa gittik 5-6 kişi yapmıştı... aslında kasınca çok zor değil bizim amele cihaner bile yapmıştı ki adam zor zar bir inşaat mühendisliğine yerleştirildi...[signature][hline]... that's me in the corner... [Bu mesaj turambarturin tarafından 31 Ağustos 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 günde 1000 soru ha. *!düşünür* AMAN TANRIIIMMMMMM[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Adam cat 400 die cvp vermis 399 olmazmi ? Bilmedigin konuya calis onlar ilgili sorulari coz bildiklerinide araliklarla tekrarla yeter oyle 600 felen cozup bunlatma kendini...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya değişir kişiden kişiye. ben max. 400 düşünüyorum ki tek matematik ve geo. dan problemliyim biraz , onlar için yani.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar