Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öys'yi kazanmak için günde kaç soru çözmek gerekir?

NiGgA

Öne çıkan mesajlar

bu sayı dershanesi 2 hafta önce açılmış bi eleman bknz: BEN için geçerli diil demi?
yani hiç olmazsa bi konuları falan öğrenelim elimiz beynimiz alışsın demi?
yani eğer geçerliyse yandım böhüe.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

Zekanıza güveniyosanız fazla gerek yok aslında ÖSS için ama şimdi sistem ÖYS'ye yakın olduğu için daha fazla soru çözmek lazım kanımca 400 soru son zamanlar için az bile...Yani bizim okulda öyle oluyo...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Sosyal ağlarda paylaş

soru sayısı yok

500 cozen kazanıyoda 50 cozen kazanmıyomu?
yada 500 cozen kazanamasken 50 cozen ınsan süper yerlere yerleşiyo

olay sende bitiyo.
senın konu bılgıne gore
ben derimki son 2 aya kadar konu agırlıklı testler çöz.

konuıları anlamadan geçme...!!

bi konu uzerınde test coz anladıgını farkettiginde başkalarına başla
..
ha bana kalırsa öyle 400-500 sakın çözme ...
öyle oturup 4-5 saatinide öss ye verme

otur adam akılı planlı çalış.iyi çalış başarırsın.;)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Sosyal ağlarda paylaş

planlı ve programlı olarak çalışırsan rahat çözersin 400 soruyu. ayrıca bu dediklerim hedefin büyükse tabi.yoksa ben bi üniversiteye giriyim de hangisi olursa olsun gözüyle bakanlar için deil[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Sosyal ağlarda paylaş

200-300 le başla 600-700 civarına gel (tabi ortalama olarak) hatta bazı günler rekor denemesi yap 1000 zorla sonra yavaş yavaş deneme kas. sayı biras düşer ama kalite artar. başarılı olursun böölece tabi hödük değilsen

ben kendi üzerimde denemedim fakat bizim rehberlikçi -ki kendisi hakkatten işi bilir- bööle yaptırmaya çalıştı bize.. ne oldu peki: yapanlar ve azcık kafası olanlar şimdi bilkent mühendislik bursulu veya boğaziçi mühendislik mi yoksa hacettepe tıp mı diye düşünüp tercih yaptılar... [signature][hline]... that's me in the corner...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turambarturin, 31 Ağustos 2005 04:00 tarihinde demiş ki:
1000 zorla

niye? 100metre koşmada kendi rekorumuzu kırıyoruz sanki..

konuyu anlamak yeterlii.. en azından ben çalıştığım son 3 ayda öyle yapmıştım..yok 1k soru yok günde 12 saat..yalan yani..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bööle şeyler önemli sınav anında (öss) yardımcı oluyor adama "ulen ben bin soru çözdüm, şu şu şu kitapları bitirdim bu dandirik soruları mı yapamayacam" diye

aydına kampa gittik 5-6 kişi yapmıştı...
aslında kasınca çok zor değil
bizim amele cihaner bile yapmıştı ki adam zor zar bir inşaat mühendisliğine yerleştirildi...[signature][hline]... that's me in the corner...

[Bu mesaj turambarturin tarafından 31 Ağustos 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...