PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/Patch1299_us_1.zip Burdan indirebilirsiniz , az önce geldi yeni patch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ben 2 kere indirdim ama bozuk dosya diyor ...[signature][hline]Jr__/Beramus/hack yedi ... TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :( Yaklaşık 6 aydır lvl kastım.Şimdi geriye dogru Baktığımda hiç 60+ olmamanın ezikliğini yaşadım son kez 60+ olmak için kasacağım belki olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 +8 itemleri kaldırıyor olmasın :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asheroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ewt bende 5 keredir indiriyorum bozu dosya diyo[signature][hline]Kadının ağzı yoktu ki öpesin; tepeden tırnağa ağızdı kadın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dosya da herhangi bi hata ( virüs :) ) varmı _?[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben indirmedim. uğraşamam da valla :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu patch i bende çalıştıramadım ayrıca her giriş denememde sürekli 10060 ve10061 hataları veriyor ve giremiyorum bu patch hatalıysa yenisinin adresi plsssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asheroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beyler hata verir çünkü 1299 geldi ve şu an aşırı yüklenmeden dolayı indirilemiyor ve zip dosyası olduğu için de bozuk indiriyor.[signature][hline]Kadının ağzı yoktu ki öpesin; tepeden tırnağa ağızdı kadın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 launcher bu patchi görmüyor. update complete diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beyler siteden yenile düğmesne basın şak diye yüklüyo şahsen ben öle yaptım oldu hep[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaw patch i sildim 1288 yaptım girdi kardeş ne iş pico sen nerden biliyon bu patchin geldiğini louncher bile bilemezken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kendimiz bu yamayı çektikten sonra server.ini dosyasında hangi değişikliği yapmalıyız ??[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla hiçbirşey anlayabilmiş değilim. launcher update complete diyor. oyun login fail veriyor. sitede hiçbir açıklama yok. forumdakiler pokemon oynamaktan söz ediyor hayatın anlamı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ayrıca az önce oyuna girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Millet oyunun şokunda yakında geçer :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oyun o kadar lagsız ve dc sizki millet şoka girdi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 asiri lag war.. hala hs update sorunu war.. hs update error alan warmi benden baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hs update sorunu almayan varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 neresinde lag yok neresinde dc yoq ben sevemedim bu ke yi iğrenç olmuş[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Şu an aklına gelebilecek tüm hataları aldım ama oyun yenilerini getirip koyuyor önüme...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: icebreak3r, 07 Eylül 2005 22:52 tarihinde demiş ki: neresinde lag yok neresinde dc yoq ben sevemedim bu ke yi iğrenç olmuş herkesin düşüncesi aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben sorunlardan ne yapacağımı şaşırdım öyleki şu an 1277 patchini indiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yok biraz zaman tanıyalım bence :-) Düşünün oyuna yüklenen insan sayısını..Ayrıca sunucular tek koldan çalışıyor...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1299 hata weriyo winrar da bi bozukluk olduğundan bahsediyor.acaba ayrı bi link mevcut mu yada bu problemi nasıl aşıcaz? bir bilgi verirseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler[signature][hline]Ölümün bile zevkini çıkar.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Blackforest ben bilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar