inxile Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bi kere eslantta buluna çoğu yaratığı normal zonelarda bulabiliyorsunuz lamiadan tutun lamentation,ash...fazladan dragon tooth skeleton die bi olay gördüm doda(isim yanlış olabilir) camp de ama 2 saat kestim doğru düzgün bişi düşmedi belkide bende şans yoktur.1 tane görev var eğer lvl 25 yazıp bakarsanız bi tane scorpion iğnesi getir 5m kazan dio ama o yalan olmuş götürdüm sadece 500 coins verdi bunun gibi başka görevlerde var yeni dark lunar ve lunar görevi...(exp ve np veriyor bu görevler) şimdi sorular: 1) herkes soruo ama doğru düzgün bir cevap göremedim bu lottolar ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor söylerseniz sevinirim 2)upgrade işini becerebilen varsa bir kaç taktik verebilir mi?yanlış mı gördüm yoksa charon yokmu anvilin orda?eğer yoksa nerden alıcaz scroll? p.s murtazanın topiğe yazacaktım ama sorularım da vardı o yüzden yeni topic açtım umarım sorun olmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Charon var ve hatta BUS bile satıyor adam...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dark lunar ve lunar görevleri nasıl yaf ?[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Çözeceğiz artık zamanla..Ayrıca piana çok iyi modellenmiş benim fikrim..NPC ler de var gidilesi (tabi önce oyuna girilesi).[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hala lag dewam ediyo mu giricem de japko daki partyden boşuna mı çıkarım diye korkuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Lagdan öte yeni bir yama gelmiş ve indirip kurmayanlar bile oluyo... Ben de az önceki konuda verilen linkten indiriyoum deneyeceğim...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ok deneyince yaz buraya cvp bekliyorum[signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Dosyanın inmesini bekliyoruz.....O linkten 15 kb/sn hızla indiriyor...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben de 6kb yle :([signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sen yine ii indiriyosun ben 5.3 ile çekiyorum[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Evet dosyayı indirdim ama ziplenmiş dosya bozuk olmalı..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 O dosya açılmıyor zip bozuk diyor.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar