Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Maxen, 07 Eylül 2005 11:33 tarihinde demiş ki: *evdeki katanasına uzanır* "katanasını okşarken sırıtarak +1 verir"[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 07 Eylül 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Viktor, 07 Eylül 2005 02:45 tarihinde demiş ki: ılkı soylermısın sovyet ordusundan guclu turk ordusu muahahahahahah dıcem yanı yuhh bu kadarda kıcınızdan uydurmayın ben asker cocuguyum ordunun gucunu kımseye yedırtmem ama ucmamakta fayda var yavaş biraz sovyet ordusundan guclu olan bır turk ordusu bılım kurgu fılmlerde bıle abes kacar ordu son 60 tan sonra revızyona gıttı ve 85-90 gıbı bu revızyon anca tamamlandı kıbrısta kendı gemımızı batırdık ve kendı cephanelıgımızı havaya ucurduk o derece felakettı ordunun koordınasyon eksıklıgı bırıncı elden babam dolayısıyla şahıtım olaylara yanlış komutan atanıyor kıbrıs a gıden cıkarma bırlgııne adamın denızcılıkle alakası yok bızım gemımız gelıyor bız turkuz ates etmeyın dıyorlar komutan yanlış suleyman ıse rumlar cok ıyı turkce konuşurz batırın ıtoglu ıtlerı dıyıp kendı gemımızı batırarak tarıhe gecıyor cıakrmada ust rutbeyle katılmıs bırıne sorun aynen anlatsın eheh gelelım savasıp kazanam meselesıne TSK kazanamaz dıyen yok ezıcı gucle 1 e 80 gıbı bır oranla kazanır ancak gene savasta kazanıp masa başında kaybederız cunkı bız turkuz TSK nın olayı bastırması azınlıklara zulum kurtlere soykırım seklınde duyurulur dunyaya o zaman bır barıs gucu gelır tepemıze bıner askerın elını kolunu baglar ve bu barıs gucune memnunıyetle katılıcak onalrca ulke mevcut halıhazırda evet,haklısın orda sonra sovyetler dediğim için bir yanlış anlaşılma olmuş :D şunu kastetmiştim: 1.abd 2.sovyetler(sovyet derken rusya demek istiyorum tabii :)) 3.türkiye ... türkiye'den sonra sovyetler gelioyor derken bunu demek istemiştim,sabaha karşı bunu yazmaya çalışırken böyle yanlış anlamalara sebebiyet veriyorum eheh :D.Sovyet de dememem lazımdı Rusya demem lazımdı,doğal olarak sende sovyet zamanında orduyu karşılaştırmışsın,kusura bakma. Dedem çıkarmaya albay olarak katılmış bana anlatıp dururdu kıbrıs hikayelerini,çok ilginç hikayeler var,kendi uçaklarımızı filan da düşürmüşüz sırf gemi de değil :D. Masa başında kaybetmeye gelince,haklı olabilirsin ama,artık Osmanlı değiliz,ben inanmıyorum hala aynı hataları yapabileceğimize,biraz saf olabilirim tabii :D.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: King_Tiger, 07 Eylül 2005 12:40 tarihinde demiş ki: O eylem yapanların üstüne polisi değil; jandarmayı süreceksin. Bak o zaman eylemciler ne hale geliyor? işte o zaman viktor'un dediği olur. "CANİ TÜRKLER KAHRAMAN KÜRT DİRENİŞÇİLERİN ÜZERİNE ATEŞ AÇTI"...gibi onu yapamayız,ama eğer bir iç savaş çıkarsa,eli silahlı teröristleri öldürürsek ve bunu dünyaya böyle lanse edebilirsek bir sorun olmaz. Maalesef ki dünyanın hiçbir yerinde "eylemcilerin" üzerine ateş açamıyoruz.Eğer süpergüç değilsen tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ABD'nin dükkandan bisküvi çalanları öldüren polisleri var, onlardan lazım bize.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 belli bir şekilde pkk eylemlerini yurt geneline yaymak istiyorlar, sadece güneydoğu'da değil diğer bölgelerde de var olan ama pasif kalan destekçilerini uyandırmak istiyorlar. ama bütün eylemlerde hakkettiklerini buluyorlar gibime geliyor şimdilik.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 metboy o değilde toplumdaki ayrılıkların daha cok keskinleşip Arjantin deki gibi halkın ayaklanmasından korkuyorum.Oradakiler aş için yağma yapıyolardı gerçi.12 eylul oncesi taksim mitingindeki katliam gibi bir şeyden tırsıyorum sonucta olaylar provakasyona cok musait bu TSK da yapabilir bunu idarenin değişmesi için dış etkenlerde. Bole bir olayın olma ihtimalini bile dusunemiyorum[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Böyle olaylarda provakosyana gelmemek en iyisi ama kardeşim camları kırılan, eşyalarına zarar verilen esnafın, araçları ters-yüz edilen insanların ne suçu var. Nereye kadar sabredecek millet.[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar