Gordios Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Evet arkadaşlar bugün Manisada Eylem Yapmaya Çalışan Pkkyı destekleyenler Eylemini yapamadan durduruldu...[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 azıttılar bunlar iyice[signature][hline]-baba akü yok -farları açık bırakırsan olmaz tabi -baba akü komple yok -wtf ? mayfer, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki: böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eet bencede[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 *!sağlam bi psg-1 yada bir tane minigun aranıyor*[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 öeh sıkıldım bu tür başlıklardan...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Lonely, 07 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki: öeh sıkıldım bu tür başlıklardan... Sana Zorla Yanıtla Demioruz ki Ben Manisadaki Olaydan Bahsettim sadece...[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 nasıl durduruldu? umarım provokasyonlara taş ve sopayla karşılık verip onlara istedikleri fırsatı,bakın türkler bizi eziyor deme fırsatını vermediniz[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tabikide Hayır Önce toplandık ondan sonra poLislerin haberi olmuş istasyon kısmından bir adım içeri Atamadılar tabi ki onlarda KEndi taraflarına zarar vermemk için gittiler Bugünü anlattık[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bi şehirde yapılan gosteride bi gostericinin kafasına nerden geldigi belli olmayan bi kursun girmiş.ne kadar mutlu oldum anlatamam.hepsinin allah belasını vercek bigun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende rastlarsam kılıcla dalamak ıstıyorum onlerıne turk bayragıyla gecıp bugun benı oldurursunız hayal edebılıcegınzıden cok daha guclu olurum demek ıstıyorum ama bunlar ıc savas cıakrmak ıcın yapılan provakasyonlar eger bu ulkede bır ıc savas cıkarsa bunun tek galıbı yabancı devletler ve AKP olur bu tıp capulcuların gazına gelmeyın dunyayı ele gecırınce sızın yerınıze hepsını toplar, jupıter e postalarım merak etmeyın şeref sözü verıyorum[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kuş adasında orman yangını oldu pkk lılar çıkarrttı deniomuş.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kötü, ciddi ciddi cok kötü bunun özellikle de 3 ekim müzakerelerine yakın bir tarihe denk getirilmesi daha da kötü oldu[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 edit:@Viktor: AKP hükümetinin poltikasını ve görüşlerini her ne kadar pek sevmesem de,bu ülkede iç savaş çıkmasının neden işlerine geleceğini anlamadım. PKK'lılar Kürt yönetimi istiyorlar,AKP ise din yanlısı. Ne alakaları var. Başbakan çıkıp ta "Kürt Sorunu" dedi diye,kürt sempatizanı mı oldu? Aslında bence doğruyu söyledi,ama politik olarak bunu söylememesi gerekirdi.Ortada bir "sorun" olduğuna kimse karşı çıkamaz herhalde(sivil-asker 30.000 T.C. vatandaşı öldürüldü,bu bir sorundur).Lütfen gaza gelip iktidar partisini suçlamayalım,adamlar "ılımlı islamcı" ne alakaları olur ki güya "marksist-leninist" geçinen Kürt olduğunu iddia eden ırkçılarla.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde [Bu mesaj Drigeolf tarafından 07 Eylül 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 2-3 hafta sonra da fransada ABD de yunanıstanda fılan cıkar o yangın 1995 cıvarında burda cok yangın cıkıyordu PKK lılar cıakrdı dıye ortaya cıktı aradan 3-4 gun gecmeden yunanıstanda fecı buyuklukte orman yangınları cıkmaya basladı MHP lı kenkler ıyı yapar işlerını kı sıze bır emsaj verıyım Ulku Ocagına tas attı PKK lılar ve ıcerden karsılık gelmedı kı bu ımkansız bır seydır ulkucu kenkler bıle akıllanmış provakasyonalra akptırıp taramıyorlar herıflerı ulkucu bap lar bıle tepkı vermıyor agırdan alıyorsa bu işin provakasyon oldugunu anlamıyan gerızekalıdır yanı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Drigeolf, 07 Eylül 2005 02:14 tarihinde demiş ki: edit:@Viktor: AKP hükümetinin poltikasını ve görüşlerini her ne kadar pek sevmesem de,bu ülkede iç savaş çıkmasının neden işlerine geleceğini anlamadım. PKK'lılar Kürt yönetimi istiyorlar,AKP ise din yanlısı. Ne alakaları var. Başbakan çıkıp ta "Kürt Sorunu" dedi diye,kürt sempatizanı mı oldu? Aslında bence doğruyu söyledi,ama politik olarak bunu söylememesi gerekirdi.Ortada bir "sorun" olduğuna kimse karşı çıkamaz herhalde(sivil-asker 30.000 T.C. vatandaşı öldürüldü,bu bir sorundur).Lütfen gaza gelip iktidar partisini suçlamayalım,adamlar "ılımlı islamcı" ne alakaları olur ki güya "marksist-leninist" geçinen Kürt olduğunu iddia eden ırkçılarla. al sana olabılıtesı baya yuksek bır seneryo dunyada sayısız ornegı vardır bunun iç savaş cıkar AB ılıskılerı koparır tayyıp savas zamanı karızmatık lıder olur halkın gozundekı karızması savaş nedenıyle 3e 4 e katlanır savas sırasında ordu perişan olur ve savaş akp nın onundekı ordu barıyerını yıpratır tamamen baska ulkeler olaylara mudehale etmek ıcın yugaslavya mısalı tepemıze bınerler fınk atarlar burda ve sonuc olarak ulkenın bır kısmı gıder ama asker bendını asan AKP hukumetı bu ulkeye tamamen hakım olur ve durdurulamıycak raddeye gelır cogu ortadogu guneydogu asya ve guney amerıkan ulkesının kaderı boyle noktalanmıştır[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 @Viktor: Atladığın tek bir nokta var,iç savaş durumunda "komutan" güney amerika ülkelerinin tersine yüzlerce yıldır askerlik anlayışına sahip bir ülkede başbakan olmaz, yaptırmazlar. Bir de,en önemlisi (iki oldu ama :D), dikkat edersen çatışma haberlerine şunu görürsün,"2 er mayın patlaması sonucunda şehit oldu,27 militan öldürüldü". Bundanda görebileceğimiz gibi,bu topraklarda deneyim kazanmış Türk ordusu kendi toprağında 500 bin(çoluk çocuk bütün militan Kürt ırkçıları savaşa girse,ki en fazla -mantıken- 100 200bin kişi çıkar ben abartiyim,100 200 bin derken eline silah alıp savaşacaklardan bahsediyorum,yürüyüş yapacaklardan değil)çapulcuyla "savaştığı" zaman senin dediğin gibi çökmez. Bunu pek kişi unutuyor ama,bir sitede şans eseri okuduğum Amerikan raporlarına göre, Türk ordusu Avrupanın en güçlü ordusu.Listede sonra sovyetler ve en son tabiiki Amerika geliyordu.(Biraz adam sayısıyla geçmiştik,ama,Hindistan 5. yada 6. cıydı,sırf adam bolluğu değil yani).Yani Güney Amerika devletleri gibi ordu dediğimiz,milisten bozma çapulcularımız olmadığı için ve"Kürt" nüfusu o kadar fazla olmadığı için iç "savaşta" ezici bir üstünlükle "savaşı"(savaşımsı çatışma demek daha doğru) biz kazanırız.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ılkı soylermısın sovyet ordusundan guclu turk ordusu muahahahahahah dıcem yanı yuhh bu kadarda kıcınızdan uydurmayın ben asker cocuguyum ordunun gucunu kımseye yedırtmem ama ucmamakta fayda var yavaş biraz sovyet ordusundan guclu olan bır turk ordusu bılım kurgu fılmlerde bıle abes kacar ordu son 60 tan sonra revızyona gıttı ve 85-90 gıbı bu revızyon anca tamamlandı kıbrısta kendı gemımızı batırdık ve kendı cephanelıgımızı havaya ucurduk o derece felakettı ordunun koordınasyon eksıklıgı bırıncı elden babam dolayısıyla şahıtım olaylara yanlış komutan atanıyor kıbrıs a gıden cıkarma bırlgııne adamın denızcılıkle alakası yok bızım gemımız gelıyor bız turkuz ates etmeyın dıyorlar komutan yanlış suleyman ıse rumlar cok ıyı turkce konuşurz batırın ıtoglu ıtlerı dıyıp kendı gemımızı batırarak tarıhe gecıyor cıakrmada ust rutbeyle katılmıs bırıne sorun aynen anlatsın eheh gelelım savasıp kazanam meselesıne TSK kazanamaz dıyen yok ezıcı gucle 1 e 80 gıbı bır oranla kazanır ancak gene savasta kazanıp masa başında kaybederız cunkı bız turkuz TSK nın olayı bastırması azınlıklara zulum kurtlere soykırım seklınde duyurulur dunyaya o zaman bır barıs gucu gelır tepemıze bıner askerın elını kolunu baglar ve bu barıs gucune memnunıyetle katılıcak onalrca ulke mevcut halıhazırda[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ben belirtiym bu arada daha önce de belirttim ama Viktor'un her msjının altında +1 msjımın olduğunu varsayın siz hehe[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yeter be biri bunları durdursun iyice azıttılar...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 victor yavas uc artik . seninki komplo teorilerini gecti felaket tellalligina girdi . biraz akilli mantikli olsa senaryolar hadi neyse . millet zaten sinir stres olmus dallamalarin yaptiklarina sende yangina korukle gidiyorsun .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paticik aracılığıyla PKK'ya bir mesaj vermek istiyorum TIPANIZ TUTUYORSA ERZURUM'DA EYLEM YAPARSINIZ.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 *evdeki katanasına uzanır*[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Lonely, 07 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki: öeh sıkıldım bu tür başlıklardan... yanında pkklılar dloşırsa ilerde görürsün o zman bir daha diebilcenmi böle[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Gothic_Angel, 01 Eylül 2005 19:33 tarihinde demiş ki: benimde şeker mi şeker magic the gathering kartlarım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kesinlikle komplo teorisi filan değil: tüm bu olaylar hükümetin ve elbette onun başı olan Tayyip'in kontrolü altında yapılmaktadır. Onlarca otobüsle Gemlik'e eylem yapmaya giden bu elemanları bir emniyet görevlisi görmez mi? Bu kadar adamın bir haltlar karıştıracağı kabak gibi belli. Olaylar olduktan sonra çıkıp 'provakasyona gelmeyin, sakin olun' demek çözüm değil. Annemlerden babamlardan duyuyorum, 1980'lerde patlak veren olaylar da bu tarz hareketlerin benzeri sonucu başlamış. Tabi yaşananların sorumlusu Tayyip deyip onu yüceltmeyelim. Baş aktör ABD ve AB'dir, Tayyip ise onların ülkemizde piyonu durumundadır. BOP'a göre Türkiye 2'ye hatta daha fazla sayıda bölgeye ayrılması gereken ülkelerden birisidir, açık açık CIA sitelerinde Türkiye'nin yarısını sözümona Kürdistan olarak gösteriyorlar. Tüm bu olanlardan sonra hala çıkıp ABD bizim strateji ortağımız ya da AB'ye herşeye rağmen evet demek; bu milleti aldatmaktan öteye geçmez. Yugoslavya ve Irak da parçalanma-işgal edilme olayının gerçekleşebileceğine ihtimal vermiyordu ama bugün olanlar ortada. Dostu düşmanı iyi belirleyip ona göre strateji hazırlamak lazım.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 O eylem yapanların üstüne polisi değil; jandarmayı süreceksin. Bak o zaman eylemciler ne hale geliyor?[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar