shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 İnternette baya aradım ve buldum lightsaber yapımı hakkında ama çoğu çok zor benim için. Kolay bişekilde yapmak istiyorum yardımlar ve linkler bekliyorum sizden.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 boğaz köprüsünün altında warmış bi yer atlayınca görüomuşsun sanırım..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 abi kusura bakmayında lightsaber ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 abi haliçin de altında varmış[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 lightsaber-ışın kılıcı bu arada esprinize bayıldım doğrusu[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 zaman zaman ayılanlar da oluyor.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Cem Yılmaz, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: "... Karşınızda, dansöz Işın KILICI.. ... *seyirciler güler..*" :D[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. [Bu mesaj ATOMKARINCA tarafından 15 July 2003 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ya bırak al bi fener olsun bitsin[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. [Bu mesaj Eraq tarafından 15 July 2003 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 seri üretime geç sipariş vericem. Dipnot: Jedi ordusuna girecek, kaliteli, light saber kullanmayı bilen, üfürüğü ile dağları deviren elemanlar aranıyor.[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ben bir tane gormu$tum nette,hatta paticikte arama tu$una basip ucuk aletler vs diye aratirsan bulabilirsin benim gordugum i$in kilicinin planlari satiliyordu sadece,700$ civariydi[hline]Leathas Level 40 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 plastik uçlu saberlara max. 50-100$ dan daha fazla para vermek son derece saçma bence.. gerçeği olsun 1000$ olsun para biriktiririm alırım yani.[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 kamp malzemeleri satan yerlerde fosforlu lambalar var onları birleştir bi şekilde bide sap yap al sana lightsaber :) lambaların isimlerini unuttum ama böyle çubuk şeklinde parlıyor karanlıkta lamba diil aslında fosforlu bişey ama karnalıkta güzel görünüyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Kılıca fosfor sür.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: ATOMKARINCA, 15 July 2003 01:07 tarihinde demiş ki: Cem Yılmaz, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: "... Karşınızda, dansöz Işın KILICI.. ... *seyirciler güler..*" :D Cem Yılmaz, ayrıca gora isimli çıkması düşünülen filminde demiş ki: (uzaylı sesi duyduğunda tırsar ve ışın kılıcını çıkarır) cem yılmaz:Işıklamı korkutacan lan beni..(der ve ışınlanan uzaylıyı elindeki sopayla kovalar) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Leathas, 15 July 2003 17:42 tarihinde demiş ki: ben bir tane gormu$tum nette,hatta paticikte arama tu$una basip ucuk aletler vs diye aratirsan bulabilirsin benim gordugum i$in kilicinin planlari satiliyordu sadece,700$ civariydi[hline]Leathas Level 40 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis evet bende görmüştüm.ama planları değil kendisi 700dolardı galiba.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bu konuyu açmak çok şapşalca diyecektim ki nick herşeyi açıklıyor light saber yapımıymış abi küçük çocuklara izletmeyin şunları diyorum dinleyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 lol siz layt erkekmisinizde laytsaber felan yapionuz ?? türk erkeği kullanmaz ööle şey bak bende +3 long sword avr babalar gibi benim kılıç saberide keser herşeyi keser bi sürü jedi doğradım ben bunla[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Bende var bi tane. Ama pilli. Böyle basınca Sırayla içindeki led lambaları yanıyo. Veriyim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: godzilla112, 15 July 2003 19:01 tarihinde demiş ki: said: ATOMKARINCA, 15 July 2003 01:07 tarihinde demiş ki: Cem Yılmaz, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: "... Karşınızda, dansöz Işın KILICI.. ... *seyirciler güler..*" :D Cem Yılmaz, ayrıca gora isimli çıkması düşünülen filminde demiş ki: (uzaylı sesi duyduğunda tırsar ve ışın kılıcını çıkarır) cem yılmaz:Işıklamı korkutacan lan beni..(der ve ışınlanan uzaylıyı elindeki sopayla kovalar) ... lol[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: godzilla112, 15 July 2003 19:01 tarihinde demiş ki: said: ATOMKARINCA, 15 July 2003 01:07 tarihinde demiş ki: Cem Yılmaz, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: "... Karşınızda, dansöz Işın KILICI.. ... *seyirciler güler..*" :D Cem Yılmaz, ayrıca gora isimli çıkması düşünülen filminde demiş ki: (uzaylı sesi duyduğunda tırsar ve ışın kılıcını çıkarır) cem yılmaz:Işıklamı korkutacan lan beni..(der ve ışınlanan uzaylıyı elindeki sopayla kovalar) ... abi matrixe gittik önce reklam o çıkmıştı biz koptuk ahaha - hadi al sopayıda attım :D[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ulan ulan bak gene azıtmış bunlar bekleyin odunumu bulup geliyorum oraya ben gene buraya bi yerlere koymuştum *!eli sert bişeye çarpar ve sırıtarak makinanın başından kalkar*[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 *! +15 Istakasını çıkarır* Bu idare edermi?[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Kralı gelse kendi yaptığım +15 aluminyum folyo/streç filim kaplı koli bandı destekli karton kılıçtan vazgeçmem.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. (imza yapanı öldürürüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 İsteyenlere bilimum silah çeşitlerini kartondan üretebilirim. (Sınavlara çalışırken delirdiğim zamanlarda bilinçaltımdaki cardboardsmithing yeteneği açığa çıkıyo süper şeyler yapıyorum.) (Ciddiyim öyle bir talebi olan varsa özelden mesaj atsın)[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. (imza yapanı öldürürüm) [Bu mesaj nightstalker tarafından 16 July 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 saber yaparsın gerçek gibide kesersin felan ama birkaç kötü yanı var: Sapı muazzam büyük olur yanında en az 2 jeneretör taşıman gerekir(pil dayanmaz:)) bide ışınları sınırlıyamıyacağın için saberinden çıkan ışınlar tavanı keser sıvaları döker önerilmez yani:) Herkez reklam yapmış bende yapim:) Gerçek boyutta/şekilde ve %89 gerçek görüntü veren suda cıvımıyan ve savaşınca parçalanmayan isteyene metal kenarlı(kılıcın kenarları yamulmuyor ve vurunca metalik ses çıkıyor) kılıçlar yapabilirim Ama karşı tarafa gidip çelik sacı siz alırsınız [hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 16 July 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar