shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 İnternette baya aradım ve buldum lightsaber yapımı hakkında ama çoğu çok zor benim için. Kolay bişekilde yapmak istiyorum yardımlar ve linkler bekliyorum sizden.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 boğaz köprüsünün altında warmış bi yer atlayınca görüomuşsun sanırım..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 abi kusura bakmayında lightsaber ne
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 abi haliçin de altında varmış[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 lightsaber-ışın kılıcı bu arada esprinize bayıldım doğrusu[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 zaman zaman ayılanlar da oluyor.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Cem Yılmaz, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: "... Karşınızda, dansöz Işın KILICI.. ... *seyirciler güler..*" :D[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. [Bu mesaj ATOMKARINCA tarafından 15 July 2003 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ya bırak al bi fener olsun bitsin[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. [Bu mesaj Eraq tarafından 15 July 2003 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 seri üretime geç sipariş vericem. Dipnot: Jedi ordusuna girecek, kaliteli, light saber kullanmayı bilen, üfürüğü ile dağları deviren elemanlar aranıyor.[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ben bir tane gormu$tum nette,hatta paticikte arama tu$una basip ucuk aletler vs diye aratirsan bulabilirsin benim gordugum i$in kilicinin planlari satiliyordu sadece,700$ civariydi[hline]Leathas Level 40 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 plastik uçlu saberlara max. 50-100$ dan daha fazla para vermek son derece saçma bence.. gerçeği olsun 1000$ olsun para biriktiririm alırım yani.[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 kamp malzemeleri satan yerlerde fosforlu lambalar var onları birleştir bi şekilde bide sap yap al sana lightsaber :) lambaların isimlerini unuttum ama böyle çubuk şeklinde parlıyor karanlıkta lamba diil aslında fosforlu bişey ama karnalıkta güzel görünüyor[hline]
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Kılıca fosfor sür.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: ATOMKARINCA, 15 July 2003 01:07 tarihinde demiş ki: Cem Yılmaz, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: "... Karşınızda, dansöz Işın KILICI.. ... *seyirciler güler..*" :D Cem Yılmaz, ayrıca gora isimli çıkması düşünülen filminde demiş ki: (uzaylı sesi duyduğunda tırsar ve ışın kılıcını çıkarır) cem yılmaz:Işıklamı korkutacan lan beni..(der ve ışınlanan uzaylıyı elindeki sopayla kovalar) ...
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Leathas, 15 July 2003 17:42 tarihinde demiş ki: ben bir tane gormu$tum nette,hatta paticikte arama tu$una basip ucuk aletler vs diye aratirsan bulabilirsin benim gordugum i$in kilicinin planlari satiliyordu sadece,700$ civariydi[hline]Leathas Level 40 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis evet bende görmüştüm.ama planları değil kendisi 700dolardı galiba.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bu konuyu açmak çok şapşalca diyecektim ki nick herşeyi açıklıyor light saber yapımıymış abi küçük çocuklara izletmeyin şunları diyorum dinleyen yok.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 lol siz layt erkekmisinizde laytsaber felan yapionuz ?? türk erkeği kullanmaz ööle şey bak bende +3 long sword avr babalar gibi benim kılıç saberide keser herşeyi keser bi sürü jedi doğradım ben bunla[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Bende var bi tane. Ama pilli. Böyle basınca Sırayla içindeki led lambaları yanıyo. Veriyim istersen.
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: godzilla112, 15 July 2003 19:01 tarihinde demiş ki: said: ATOMKARINCA, 15 July 2003 01:07 tarihinde demiş ki: Cem Yılmaz, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: "... Karşınızda, dansöz Işın KILICI.. ... *seyirciler güler..*" :D Cem Yılmaz, ayrıca gora isimli çıkması düşünülen filminde demiş ki: (uzaylı sesi duyduğunda tırsar ve ışın kılıcını çıkarır) cem yılmaz:Işıklamı korkutacan lan beni..(der ve ışınlanan uzaylıyı elindeki sopayla kovalar) ... lol[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: godzilla112, 15 July 2003 19:01 tarihinde demiş ki: said: ATOMKARINCA, 15 July 2003 01:07 tarihinde demiş ki: Cem Yılmaz, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: "... Karşınızda, dansöz Işın KILICI.. ... *seyirciler güler..*" :D Cem Yılmaz, ayrıca gora isimli çıkması düşünülen filminde demiş ki: (uzaylı sesi duyduğunda tırsar ve ışın kılıcını çıkarır) cem yılmaz:Işıklamı korkutacan lan beni..(der ve ışınlanan uzaylıyı elindeki sopayla kovalar) ... abi matrixe gittik önce reklam o çıkmıştı biz koptuk ahaha - hadi al sopayıda attım :D[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher)
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ulan ulan bak gene azıtmış bunlar bekleyin odunumu bulup geliyorum oraya ben gene buraya bi yerlere koymuştum *!eli sert bişeye çarpar ve sırıtarak makinanın başından kalkar*[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 *! +15 Istakasını çıkarır* Bu idare edermi?[hline] Never was and never will be..
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Kralı gelse kendi yaptığım +15 aluminyum folyo/streç filim kaplı koli bandı destekli karton kılıçtan vazgeçmem.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. (imza yapanı öldürürüm)
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 İsteyenlere bilimum silah çeşitlerini kartondan üretebilirim. (Sınavlara çalışırken delirdiğim zamanlarda bilinçaltımdaki cardboardsmithing yeteneği açığa çıkıyo süper şeyler yapıyorum.) (Ciddiyim öyle bir talebi olan varsa özelden mesaj atsın)[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. (imza yapanı öldürürüm) [Bu mesaj nightstalker tarafından 16 July 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 saber yaparsın gerçek gibide kesersin felan ama birkaç kötü yanı var: Sapı muazzam büyük olur yanında en az 2 jeneretör taşıman gerekir(pil dayanmaz:)) bide ışınları sınırlıyamıyacağın için saberinden çıkan ışınlar tavanı keser sıvaları döker önerilmez yani:) Herkez reklam yapmış bende yapim:) Gerçek boyutta/şekilde ve %89 gerçek görüntü veren suda cıvımıyan ve savaşınca parçalanmayan isteyene metal kenarlı(kılıcın kenarları yamulmuyor ve vurunca metalik ses çıkıyor) kılıçlar yapabilirim Ama karşı tarafa gidip çelik sacı siz alırsınız [hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 16 July 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar