Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

thecoder sana cevap

s_sinan

Öne çıkan mesajlar

tranparan menu yapmıssınız tebrik ederim.. bana cevap yazmışsın aos client i 55i de calışır mı diye bende bilmeyen arkadaslar olabilir bilen kişiler onaylayacaktır bu link de ki clients 55i de calışır ve şu an darkvenue de ki status ekranı kısa yolu olan inventory vs... menuler bu şeklinde calışmaktadır tum lbr yaratıklar görünmektedir...... http://www.uogateway.com/uoglite2d.exe
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle anlatayım darkvenue deki status ekranı var sol uste içeriginde inventory skills paperdoll gibi kısa yolları olan bi cubuk.. bunları biliyorsunuz paperdoll da cantanı8n yanında kipat felan var bu clients kullanarak aos run uo daki gibi kullanabiliriyor ben kendim denedim bizzat ama herhangi bi bug oluştururmu orasını bilmem o kadar incelemedim bi deneyin sizde goreceksiniz serveriniza bu clients ile girin ama aos 2d yuklu olsan bilgisayarda ultima Sa olmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

ben zaten ornek olarak verdim darkvenue i yani burdaki asıl konu aos clienti sphere de kullanılabildigini anlatmaya calısmıstım ben sadece ..

//thecoder
bi de 55i'ye aos clienti ile girmeyi soylersen arkadaşlar merak etmişlerde// buna cevap olarak yazdım ben konu kilitlenmişti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...