s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 tranparan menu yapmıssınız tebrik ederim.. bana cevap yazmışsın aos client i 55i de calışır mı diye bende bilmeyen arkadaslar olabilir bilen kişiler onaylayacaktır bu link de ki clients 55i de calışır ve şu an darkvenue de ki status ekranı kısa yolu olan inventory vs... menuler bu şeklinde calışmaktadır tum lbr yaratıklar görünmektedir...... http://www.uogateway.com/uoglite2d.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 s_sinan yeni uyandimbraz sersemim. ama anladigim kadariyla dark venue nin sphere kullandigini mi soluyorsun? dark venue run uo kullaniyor diye biliyorum ben! :-)[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 şöyle anlatayım darkvenue deki status ekranı var sol uste içeriginde inventory skills paperdoll gibi kısa yolları olan bi cubuk.. bunları biliyorsunuz paperdoll da cantanı8n yanında kipat felan var bu clients kullanarak aos run uo daki gibi kullanabiliriyor ben kendim denedim bizzat ama herhangi bi bug oluştururmu orasını bilmem o kadar incelemedim bi deneyin sizde goreceksiniz serveriniza bu clients ile girin ama aos 2d yuklu olsan bilgisayarda ultima Sa olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 bn menuden bahsetmedim zaten sadece dark venue nin run uo kullandigini solemek istedim. bahsettigin topicteki konuya hakim deilim zaten..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ben zaten ornek olarak verdim darkvenue i yani burdaki asıl konu aos clienti sphere de kullanılabildigini anlatmaya calısmıstım ben sadece .. //thecoder bi de 55i'ye aos clienti ile girmeyi soylersen arkadaşlar merak etmişlerde// buna cevap olarak yazdım ben konu kilitlenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 o zaman mirc gel irc.zurna.net ankara kanal nick _Alex_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar