Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ke de merak ettigim birşey

hijacker

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ke oynarken oyun icerisinde karakterlein ustunde cıkan işaretler gordum (orn:X10) bu tur işaretler neyi simgeliyor yada ne işe yarıor merak ettim ve size danışmak istedim umarım beni bilgilendirirsiniz.Şimdiden tşşkur ettim herkese[signature][hline]!!!!DARK IS MY PATH!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Yaratıklardan aldıgın paranın mesela 200 coins iken x10
çıktıysa 10 katını alıyosun yani 2000 coins alıyosun.[signature][hline]Jr__/Beramus/hack yedi ...
TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :(
Yaklaşık 6 aydır lvl kastım.Şimdi geriye dogru Baktığımda hiç 60+ olmamanın ezikliğini yaşadım son kez 60+ olmak için kasacağım belki olurum...
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar çok üst üste lootlarsan so kadar iyi yani senin için. önce lootladığın paranın (partide olsan bile) 2 katı (*2 yazıyo) sonra on katını alıyosun. Bu yüzden bi şey ölünce bütün millet lootlamaya koşuyo. Ama harbiden bu olay manyak olmuş. Çünkü bi kere bana 10 katına 13000 para geldi.[signature][hline]Kadının ağzı yoktu ki öpesin; tepeden tırnağa ağızdı kadın...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Metakuso, 07 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
TP paralarını çıkartmak için :D

ewet başka mantığı yok kimse 15kyla zengin olmaz:D tp paraları el yaktığı için güzel bir sisiem nefes aldırır insana...

bi kötülüğüde artık maradonda abi 15k plz kapıdan geçicem die 15 tane pm gelcek:(1ine versen öbürüde istiyo çete gibi bişey haraç topluyolar...[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...