hijacker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşlar ke oynarken oyun icerisinde karakterlein ustunde cıkan işaretler gordum (orn:X10) bu tur işaretler neyi simgeliyor yada ne işe yarıor merak ettim ve size danışmak istedim umarım beni bilgilendirirsiniz.Şimdiden tşşkur ettim herkese[signature][hline]!!!!DARK IS MY PATH!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kardes gusel bi soru olabilir :D ama ben daha oyuna giremiyorum :( topic ini surekli takip etcem.. bu arada tebrikler... ne deyim ben bi n00b um....:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aldıgın paranın katları 10 sa 10 katı alıyorsun 2 yse 2 katı para lıyorsun oldurdugun npc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yaratıklardan aldıgın paranın mesela 200 coins iken x10 çıktıysa 10 katını alıyosun yani 2000 coins alıyosun.[signature][hline]Jr__/Beramus/hack yedi ... TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :( Yaklaşık 6 aydır lvl kastım.Şimdi geriye dogru Baktığımda hiç 60+ olmamanın ezikliğini yaşadım son kez 60+ olmak için kasacağım belki olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yaratıktan cıkan para mesela 5.000 coins bonus sistemi gibi bişi o ardından 5.000 x 10 = 50.000 para daha geliyor cantana yane 55.000 para kazanıyorsun.Bonus sistemi gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asheroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ne kadar çok üst üste lootlarsan so kadar iyi yani senin için. önce lootladığın paranın (partide olsan bile) 2 katı (*2 yazıyo) sonra on katını alıyosun. Bu yüzden bi şey ölünce bütün millet lootlamaya koşuyo. Ama harbiden bu olay manyak olmuş. Çünkü bi kere bana 10 katına 13000 para geldi.[signature][hline]Kadının ağzı yoktu ki öpesin; tepeden tırnağa ağızdı kadın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 TP paralarını çıkartmak için :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Metakuso, 07 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: TP paralarını çıkartmak için :D ewet başka mantığı yok kimse 15kyla zengin olmaz:D tp paraları el yaktığı için güzel bir sisiem nefes aldırır insana... bi kötülüğüde artık maradonda abi 15k plz kapıdan geçicem die 15 tane pm gelcek:(1ine versen öbürüde istiyo çete gibi bişey haraç topluyolar...[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar