badboy2711 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende devam edeyim barii oyunu madem baştan yaptınız bari bu cpu %100 olayını düzeltin zaten makinalar kasıyordu birde grafikler çoglaıp yükseldi 2 yeni büyü gelmiş kimi kandırıyorlar aynı büyüler simgesi deyişmiiş ve hala çok problem var geyt den geçmek çok pahalıı upgrade yapmak bir işkence oldu sitede bunu açıklayan hiç bir şey yok oyunu download yapmaya çalışıyorsun error veriyor nasıl dandiklik bu anlamadım bazı itemlerin şekli deyilştii ne oldugunu anlamadım bence saçmalık yaptılar çok şeyii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 adamlar bizim için çalışıyor sen ne diyon istemiyorsan oynama diyecem cok kaba olucak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 2 yeni büyü var zaten. lvl 43 ve lvl 56 skilleri. bu arada, bazı terimleri anlamadım sölediin[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sen bırak KO'yu çok bunalmışsın sen... lem bu bir oyun bu kdr psklojiye takmanın anlamı ne_?kimisi itemin tipi değişti die 999mden koyar kimside oyuna giremez deli olur...biraz relax olun ben artık 400mlik silah patlattığımda üzülmüyorum bile insan alışıyor login problemine ise iyice alıştım login failedla kanka olduk ne zmn görmesem özlüyorum oyundan çıkıyorum tekrar giremeye çalışsam nasıl olsa yine karşıma çıkıyor....itemim silinse koymuyor yenisi düşer deyip avutuyoruz veay o item olamsa nolcak ölcemmi sanki diyorum...[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 BIKAN oynamasın[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: BADDAL, 07 Eylül 2005 21:38 tarihinde demiş ki: BIKAN oynamasın *!Katılıyorum*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben KO YU geri istiyommmmm (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 söle gm e sen istedin diye ger igeetirsin :=)[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 USKO resmi forumundada şikayetler varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar