Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

devam

badboy2711

Öne çıkan mesajlar

bende devam edeyim barii oyunu madem baştan yaptınız bari bu cpu %100 olayını düzeltin zaten makinalar kasıyordu birde grafikler çoglaıp yükseldi 2 yeni büyü gelmiş kimi kandırıyorlar aynı büyüler simgesi deyişmiiş ve hala çok problem var geyt den geçmek çok pahalıı upgrade yapmak bir işkence oldu sitede bunu açıklayan hiç bir şey yok oyunu download yapmaya çalışıyorsun error veriyor nasıl dandiklik bu anlamadım bazı itemlerin şekli deyilştii ne oldugunu anlamadım bence saçmalık yaptılar çok şeyii
Sosyal ağlarda paylaş

sen bırak KO'yu çok bunalmışsın sen...
lem bu bir oyun bu kdr psklojiye takmanın anlamı ne_?kimisi itemin tipi değişti die 999mden koyar kimside oyuna giremez deli olur...biraz relax olun ben artık 400mlik silah patlattığımda üzülmüyorum bile insan alışıyor login problemine ise iyice alıştım login failedla kanka olduk ne zmn görmesem özlüyorum oyundan çıkıyorum tekrar giremeye çalışsam nasıl olsa yine karşıma çıkıyor....itemim silinse koymuyor yenisi düşer deyip avutuyoruz veay o item olamsa nolcak ölcemmi sanki diyorum...[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...