Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In Flames - Like You Better Dead (klip)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende indirdiğim kliplerde gordum sadece,kabloluda falan çıkmazmı bu yada uyduda falan[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
TRT 2 de yayınlanan ROCK MARKET i izleyin. Şaşkınlıktan küçük dilinizi yutacaksınız. En akla gelinmedik en oha dedirtecek şeyleri bile çaldıkları oluyor. Süper programdır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
rockmarket iyi hoşta,ayda iki kere.bide cidden arada fena deiller opeth dark tranquillity falan çalıyolar.rammstein ve klasik heavy metal çalıp deli de ediolar beni bazen[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
rock market eskiden iyiydi simdi vaktinize yazik etmeyin. o hatun geldikten sonra boq oldu program. ama devlet kanalindan da bu vakte kadar yaptıklarından dolayı da ne olursa olsun bir tebriki hak ediyor bence...[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Mesaj tarihi:
ne hatunu ya
hala aynı adam sunuyordu en son gordugumde. adını unuttum sımdı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...