Rearo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Acilcak yer burasimi emin deilim ama mobil cihazlarda operator acan gormedim o yuzden buraya aciorm Cep Ailede indirimle konuşma ve bedava sms için ayda bi kere en az 100 kontor yuklemek lazim ama bu 100 kontor u ne zaman yuklicez simdi ben gecen ayin 8 inde aldim hatta o gun yuklemistim kontorumu bugun ayin 7 si bugunmu yuklicem yoksa yarinmi ??yani bugun yuklersem kaynamaz araada dimi :) yada yarin yuklersem is isten gecmez:)
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1 gun için degermi bu matematik hesabına? yukle gitsin aman[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 LoL[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
Rearo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 onun icin demiorm simdi bugun yuklersem geçen ayın içine girmiş oluyo yani şimdi bu ay 200 kontor yüklemiş gibi oluyorm galiba..bi daha kontor almaya gitmem lazim eğer oleyse:)
marissa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yüklersen o tarihi daha ileriye atıyo bende aile kullanıyorum zaten sana uyarı mesajı yollamış olması lazım ayın 8ine kadar yükle die yani önceden yüklesen de bi sorun olmuyo o tarihi ileriye atıyo
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 haa.. ya sanırsam o her 100knt yuklediginde baslayan 30 gunluk bir kullanım suresiydi[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Dory nin dedigine katiliyorum bende oyle hatirliyorum..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 müşteri hizmetlerini aradın mı ?[signature][hline] Hö ?
Rearo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aradim da biriyle konşamiyosun bunun için 4 e basin tarzi şeyler :-p birine bağlanamyiosun yani..
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Telsim'in çekme problemleri var hizmeti kötü. Telsim kullanan müşterilerim avea'ya geçiyor direkt gel senide avea'lu yapalım =P[signature][hline] Hö ?
Rearo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ehe avea hattimda var ama bunu kız arkadaşımla kullanmak için aldim beleş mesaj :D
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hala altıparmaktamısın ? iyice işi kapmıs mavi :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 O_o bu topic bole gider bu arada telsim rulz =)[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Son yuklemenden itibaren bir ay seklinde isliyor o sure, ayrica bir ayi gecirirsen de tamamen iptal olup gocup gitmiyor, yuklediginde hemen geri aciliyor. Panige gerek yok yani. [signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 07 Eylül 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar