Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Aile Hakkinda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acilcak yer burasimi emin deilim ama mobil cihazlarda operator acan gormedim o yuzden buraya aciorm

Cep Ailede indirimle konuşma ve bedava sms için ayda bi kere en az 100 kontor yuklemek lazim ama bu 100 kontor u ne zaman yuklicez simdi ben gecen ayin 8 inde aldim hatta o gun yuklemistim kontorumu bugun ayin 7 si bugunmu yuklicem yoksa yarinmi ??yani bugun yuklersem kaynamaz araada dimi :) yada yarin yuklersem is isten gecmez:)
Mesaj tarihi:
onun icin demiorm simdi bugun yuklersem geçen ayın içine girmiş oluyo yani şimdi bu ay 200 kontor yüklemiş gibi oluyorm galiba..bi daha kontor almaya gitmem lazim eğer oleyse:)
Mesaj tarihi:
yüklersen o tarihi daha ileriye atıyo bende aile kullanıyorum zaten sana uyarı mesajı yollamış olması lazım ayın 8ine kadar yükle die yani önceden yüklesen de bi sorun olmuyo o tarihi ileriye atıyo
Mesaj tarihi:
Dory nin dedigine katiliyorum bende oyle hatirliyorum..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Mesaj tarihi:
Telsim'in çekme problemleri var hizmeti kötü.

Telsim kullanan müşterilerim avea'ya geçiyor direkt gel senide avea'lu yapalım =P[signature][hline]
Hö ?

Mesaj tarihi:
Son yuklemenden itibaren bir ay seklinde isliyor o sure, ayrica bir ayi gecirirsen de tamamen iptal olup gocup gitmiyor, yuklediginde hemen geri aciliyor. Panige gerek yok yani.
[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?

[Bu mesaj Baggio tarafından 07 Eylül 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...