BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 evet giriliyo ke ye yeniden arkdaar[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hayır girmiyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 BEN DE GİRİNCE SEVİNDİM YİNE AYNI HATA İSMİ DEİŞİK O KDAR 10060[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 şimdi girebilion mu yane ?[signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 şimdide giremiyom yaw[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: [Bu mesaj BADDAL tarafından 07 Eylül 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 giriyo da. dc olmak 10 sn sürüyo. daha fazla duramadım :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sen ce bu önemli değilmi girilip girilmeyeceğine haber veriyoz millet sabnırsızlanmasın diye zaten önenmli konuları yetkili en üstte tutar (bkz: http://forum.paticik.com/view.php?id=141797) GİBİ[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ZATEN YETKİLİ ÖNEMLİ MESAJLARI ÜSTE TUTAR GİBİ http://forum.paticik.com/view.php?id=141797 BEN CE BUDA ÖNEMLİ Bİ MESAJ İNSANLAR OYUNA GİRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYO BİZ DE HABER VERİYOZ [signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar