n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Arkadaslar bi add-on var bı cok moviede goruorum atıorum adam cheapshot atıo aynı cast bar gıbı bı bar cıkıor cheap shot ac sanıye unuttum :) atıorum 3 sanıye dıelım.Cıkan bar o kadar zaman ıcınde doluo bölece ne kadar zaman kalıo anlayabılıoruz daha net bi misal hunter olaraktan trap koyuyoruz trape yakalanınca adam aynı cast bar gıbı bı bar cıkıp trap etkısınden kurtulmasına ne kadar zaman oldugunu içi dolan bi bar şeklinde gösterior...Curse te aradım yok doru kelimelerle taratamıorum sanırım bilen varsa süper olur[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 evet ya bende o addonu arıyorum çok güzel bir ui ama bulamadım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 addon'un adi Stunwatch (rogue stunlari icin), hunter icin bilmiyorum[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hunter vıdeolarımdada gormekteyım[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Buraya giriyorsun hunter'a tıklıyorsun eğer öyle bişi varsa kesin orada görürsün.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hehe yok malasef bakmıstım zaten.Huntera dairde böle bişey var http://38.118.213.200/kkkiixhoye+/personal/n/Nightbird/TheHunt.wmv buyrun izleyin[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu olmasın?[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 nasıl yok? Bu nedir ozman.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Insomniax diye bi paket var birçok addon'u içinde barındırıyor.. Kullandıgım en güzel paket benim için.. Bi göz atmanda fayda var belki hoşuna gider ilk seferinde barları ayarlaması sıkıcı bi iş ama sonra sorun çıkarmıyor.. İçinde CT ve Titan'ın bazı özelliklerinide barındırıyor..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ohara görmemişim asdashjdlah kör olmuşuz haberimiz yok.Teşekkürler beyler / inso fazla karışık bana ;) [Bu mesaj n3mrut tarafından 07 Eylül 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hazır böyle bir şey varken bende sorayım :P DM north yapan 2 eleman var.(Dwarf Priest ve NE Hunter) Orda ekranda Melee, Dead, Range vs yazan bir addon vardı onu bilen varsa adresini alabilirim. Yazıda bahsedilen film -> Two_vs_Dire_Maul.avi - 155.55 MB[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Aynısının mage olanı var mıdır? Ben de ibr videoda görmüştüm polynin fln geçme süresi nemrutun dedigi gibi üstte bir bar olarak gözüküyordu.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Frost nova ve sheep ın barları var curse te[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 onlar onemsiz cunku ne nova 8 saniye duruyor nede sheep 50 saniye :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Darklight1903, 07 Eylül 2005 11:29 tarihinde demiş ki: onlar onemsiz cunku ne nova 8 saniye duruyor nede sheep 50 saniye :D arkadaş sormuş ben söledim arkadaşım[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben soylemene bir sey demedim canim. sadece gercekleri konusuyodum :P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sheep 50 sn dursa atlarım camdan :p[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 haa evet nova sheep falan up to xxx sec tam o kadar durcak dıe bı kayde yok bu gibi addonlar cok guzel bence böle buyuler ıcın[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bence de şimdi yükledim oldukça işe yarıo instancelarda fln da baya kullanışlı[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar