Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Arattim ama bulamadim, bugnü gittim filme cok uzatmadan anlatayim. Uzun zamandir gittigim en güzel film. Korku-gerilim olmasina ragmen korku sahneleri genelde birkac bö sahnesinden ibaret, bunlar da adamin kadina birden saldirmasi, dönünce arkadasinda aniden kadin görmesi vs. tarzi sahneler öyle yaratik maratik yok yani : P Harika bir hikayesi ve özellikle harika bir sonu var. Benim gibi hollywood kliselerinden sikildiysaniz tam size göre : ) Bayiliyorum böyle sonlara ya : ) O en son sahnede sigara uzanmasiyla olay dank etti bende ve siritmaya basladim eheh : ) Bu bir spoiler degildir cünkü filmi izlemeyen bisi anlayamaz : P Kesin gidin[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 başlıkları hep türkçe açsalar keşke dimii :P http://forum.paticik.com/view.php?id=138936[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Tüh : ) Yazdiklarim kayda gecsin, bu filme korku filmi gözüyle bakarsaniz begenmezsiniz zaten kardesim, korku filmi degil bu gerilim filmi ^^[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar