Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özlü Sözler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Senin gibi bir kızım olsa çok üzülürdüm. Yavrucuğum sen biraz tuhaf olduğunun farkında mısın? Adamlarla ilişkilerin neden uzun ömürlü olmuyor çok açık: Sevdiğin insanlara her hizmeti veriyorsun, sonra da verecek bir şey kalmıyor."
Ayşe Arman'a gelen Güzin Abla tadında bir okur maili.

"Şimdi millet sanat, müzik diyecek. Değil... Buna esprili bir dille cevap verecek olursak, çok güzel bir anlaşma geliyor ve bu parayı kimse reddedemiyor. Bir anda birleşiyoruz. Bunu açık açık söylemek gerek."
Mazhar Alanson, "Grubu yıllardır bir arada tutan şey nedir?" sorusunu yanıtlıyor. Hay Allah!

"Kadın ve erkek anatomisini biz lisede okumuştuk. Bizim dönemimizde, özellikle de benim okuduğum yabancı okulda elbette ki eğitim süper düzeydeydi."
"Böbrek taşı düşürürken sevgilimin bekareti bozulmuş mudur?" diye sorulmasıyla birlikte, Güzin Abla, eşsiz eğitim yıllarına geri dönüyor.

"Arkadaşınıza vurmadım. Otelin önünde sabuna bastı, düştü. Ben içerideydim, o dışarıda, nerede adalet?"
Hyatt Regency Otel'in önünde gazeteci Selim Genç'e okkalı bir kafa atan Nouma'nın tercümanı Can Koru, suçu gayet mantıklı bir şekilde sabuna atıyor. Canım sabun da otelin önünde dikilmeseymiş yani, nerede adalet?

"Valla Anadolu'ya gittiğimizde, herkes 'Sizin sayenizde bir şeyler öğrendik.' diyor. Anadolulu fazla kadın görmüyordu, kadınlarla belli bir kural dahilinde yatıp kalkıyordu, göre göre öğrendiler herhalde."
1970'lerin ikinci yarısına damgasını vurmuş Parçala Behçet erotik filminin başrol oyuncusu Behçet Nacar filmlerinin izleyicilerde bıraktığı izlerden bahsediyor.

"Bu albüm farklı. Onun için beni onlar da artık dinlesin diye şarkıları çok entelektüel bulduğum bir besteciden, Mete Özgencil'den aldığım için, 'Artık o kesim de beni dinlesin' diyorum. Mete ile çalışmaya başladığımızda, 'Enteller seni seviyorlar' dedi."
Hande Yener ve entelektüel faaliyetleri.

"Evlenmeden önce de hayatım iyiydi. Üniversiteyi kazandığımda babam bana son model BMW hediye etti. Tabii evlilikle birlikte Ferrarim ve Jaguarım oldu."
Şimdi bu Günaydın'da yayımlanan 'Modern Çağın Külkedileri' başlıklı bir dizi, sevgili okuyucular. Bu seferki özlü söz de işadamı Shery Şahnavaz'ın karısı Ceyla Şahnavaz'a ait.

"Ben PR canavarı olmanın ötesinde, kendi verdiği konserlerde VIP kapısından utandığı için giremeyen bir insanım."
Mercan Dede ne 'tahayyül fersa' bir PR canavarı olduğunu mu anlatıyor yoksa 'ötesinde' yerine 'şöyle dursun' falan demeye mi çalışıyor...

"Üç hanımla birlikte beni bir odaya kapatsınlar, ne kadar erkek olduğumu o zaman herkese gösteririm."
Almanya'da şampiyonluk maçından sonra takım arkadaşı ile öpüşen Erhan Albayrak'tan ispat şov.

"Belediye görevlilerini hassas davranışlarından dolayı kutluyorum."
Trabzon'da içki içtikten sonra sokağa çişini yaparken zabıta tarafından yakalanan ve 86 milyon 700 bin TL para cezası ödeyen Fahir Abanoz...

"Bence kebapla ilgili bu soruyu İbrahim Tatlıses'e sorun. Zaten beni kebap platformuna çekmeyin, ben İtalyan mutfağını severim."
Mahsun Kırmızıgül'den, Aköz'ün yazısından sonra başlayan "İstanbul kebapları mı daha iyi, Güneydoğu kebapları mı?" tartışmasıyla ilgili olarak...

"Ben imparatorum. Bir şey yapmaya kalksam öyle ayağından vurmam. Başına sıkarım."
'Sniper' İbrahim Tatlıses 'Vurdum mu tam vururum,' diyor.

"Serdar Ortaç ilk çıktığında saçları çok kötüydü, tam bir Japon'du."
Ünlülerin berberi Veysel Şenel... Serdar Ortaç ne yapsa yaranamayacak. Gözleri olmazsa, bu sefer saçları Japon'a benzeyecek.

"Dünyalı bir kız. Çok keyifli bir kız. Halen kız diyorum bak. Çok da ufak aldım. 14 yaşındaydı. Dedim ki, 'Sakın bana bir şey taşıtma. Biber getir falan yapma. Ben hiçbir akrabamla görüşmem. Senin de akrabaların benim evime gelmesin. Ben akrabaları sevmem, çünkü ben seçmedim. Ben seçtiğim insanla birlikte olurum.' Bir gün eve geldim, baldız var, bacanak var.
'Bunlar ne?' dedim, 'Eee, geldiler ne yapayım,' dedi. 'Eyvah, salatanın limonu yok, alır mısın?' dedi. Ben de 'Alırım,' dedim. Evden çıktım, 15 gün Yalova'da termalde kaldım. Eve 15 gün sonra limonla döndüm. 38 senedir bak bir daha da başıma gelmedi."
Vedat Okyar, Tamer Karadağlı ile Yılmaz Erdoğan'a tüyo veriyor. Bu artık 'özlü söz' de değil, 'özlü anı.'

"Çin Lokantası'nda yanınıza: 'Ama ben küçücük bir kıjjmışım. Kuyt beni ıjırmaya gelmiş. Ama ben kuyabiye istemijim,' diye sevgilisine küçük kız taklidi yapan bir kadın düşüyor. Ayrıca bu taklitleri yaparken parmaklarını önünde birbirine geçirip ters çevire"
Perihan Mağden "en kötü ihtimaller listesi"ni açıklıyor.

"Hoşt hoşt..."
Fatih Terim, maçlarda karşı takım atağa geçtiğinde yedek kulübesinden bağırıyor.

"Kırıntı nereden geldi bilmiyorum. Benimle birlikte gözaltına alınan Hollandalı bir kadın vardı, acaba onunla mı çantam karıştı diye düşünüyorum. İnanın bilmiyorum..."
Çantasında 0,8 gram hint keneviri bulunan Aylin Arasıl.

"Yapılabilecek tüm jestleri yaptık. Kopenhag kriterlerini yerine getirdik. Art
Mesaj tarihi:
gusel..

"Böbrek taşı düşürürken sevgilimin bekareti bozulmuş mudur?"

ozellikle bu..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Mesaj tarihi:
eheheh harbi güzelmiş :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Mesaj tarihi:
"4 hafta önce sigaranın zararlı olduğunu okudum sigarayı bıraktım...
2 hafta önce alkolün zararlı olduğunu okudum alkolü bıraktım...
geçen hafta seksin zararlı olduğunu okudum okumayı bıraktım..."
[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
said:
"Üç hanımla birlikte beni bir odaya kapatsınlar, ne kadar erkek olduğumu o zaman herkese gösteririm."
Almanya'da şampiyonluk maçından sonra takım arkadaşı ile öpüşen Erhan Albayrak'tan ispat şov.

lol :)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
  • Yeni Oluştur...