Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Lvl 21 priest im nerede Quest yapmami onerirsiniz. Ashanvale ile Wetlands demeyin tek basina yapabileceklerimi yaptim gerisi cok zor geliyor . Darkshore la Wetfall da bitti . Kitlenmek Suxxx....[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tek basina yapabileceklerimi yaptim gerisi cok zor geliyor cevabı vermışın zaten.Tek takılmıcan artık,gercı genede ek basına yapılacak questler oluyor.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi darkshore ile wetlands bitmedi bak. senin levelin yukseldikce sana quest vericek onlar. sen lakeshire a gidip quest yapicaksin simdi elite questleri yapicaksin grup ile[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bir priest olarak nasıl tek kalabiliyosun yaw /who çek bulunduğun mekanda warriorlara yapış kim priest i istemezki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: yevaud, 07 Eylül 2005 13:11 tarihinde demiş ki: bir priest olarak nasıl tek kalabiliyosun yaw /who çek bulunduğun mekanda warriorlara yapış kim priest i istemezki +1 , sen rare bir classın. istediğin zaman grup bulursun.[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşım 40tan sonra başlıyo yalnız yapabileceğin qların tek tük olması westfall'a git derim ben[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ben 21'de Wetlands'a geçtiydim.Zor olur ama 60'a kadar kasmak için shadow talentlerden gidip "Spirit Tap"a verirsen işin birazcıkda olsa kolaylaşır.[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 deadmines yap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bence Redridge Mountains ve Wetlands en uygun yerler senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Dead mines a nasil gidiyim tek basima ? . Guild im var zaten hatta soyle soyliyim hepimizin lvl lari hememn hemen ayni duzeyde ve 1 ,2 kisi haric hepimiz elf'iz :) Frostwhisper da oynuyoruz .Sunu soylemek istiyorum tek kaldigimda yapabilecegim yer yokmu baska ? Bi alliance icin lvl 20 civari bu yerler harici biyer yokmudur . Hepinizin tek kaldigi zamanlar oluyordur mesela gece 4 5 civari[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Birde duskwood u dene yanılmıyorsam questler lvl 24 den başlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ashenvale e git o zaman[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Sly-One, 07 Eylül 2005 14:31 tarihinde demiş ki: ashenvale e git o zaman Ashenvale de tek hic kasilmiyaz be sirf Horde kayniyo lvl larida 30 civari splintertreepost ta demekki lvl 30 civari questler var[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tek q yapmıacksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ashanvale e git stonetalon a git sonra deadmines yap sonra redridge e git orda duskwood a git arada wetlands e uğra, BFD yap , stockade yap refuge pointe e git, southshore a git ordan desolace e git gnomeregan yap aratahi de takıl alterac da takıl, stranglethorn vale e git ordan hinterlands e git tanaris e git Zf yap searing gorge a git, western plague landse git azharaya git felwood a git eastern plague landse git brd yap strat yap scholo yap ubrs lbrs yap mc bwl yap bitti işte nedir yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sagol kardes lvl 60 oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar