Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Beyler Ke de ki asci Karaktlerini  şeklinde Çıkıyo bu ne ya saçma sapan bidaha Yazmaya kalkınca asciyle başka clan Zaten kullanılıyor diyo hemde kullanmayan şeyler için bile onu diyor clanda Kurulmuyo Bu ne ya ascii kulanıpta clan ismi kayanlar var dimi aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oyun sapıttı biraz ama daha ilk gun geçer :D blizz inferno hell fire ve frostbite gerçekten MUKEMMEL :D cok gusel omuş beklediime deydi ama sin imle giremiorm :-)[signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu arada şuan KE test sürümünde diyo tekrar Aresden başka giren server yok Giremeyenler üzülmesin girmemeniz çok daha iyi ... Bu arada tüm 3 server bir serverda toplanıyor Eslanta bakmadım daha ama harita büymediyse onca kişi nasıl sığacak oraya Zaten ko Da full bütün Spotlar ulan KO iyiydi nerden geldi başımıza bu..Oyunun içinde herkez chatten çok pis Sövüyo oyuna ve gm e millet sıyırdı en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bu oyunu yapanlar oynayanlara tazminat odemeli insanlarin ruh sagligini bozdular walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Lucifer, 07 Eylül 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Bu arada şuan KE test sürümünde diyo tekrar Aresden başka giren server yok Giremeyenler üzülmesin girmemeniz çok daha iyi ... Bu arada tüm 3 server bir serverda toplanıyor Eslanta bakmadım daha ama harita büymediyse onca kişi nasıl sığacak oraya Zaten ko Da full bütün Spotlar ulan KO iyiydi nerden geldi başımıza bu..Oyunun içinde herkez chatten çok pis Sövüyo oyuna ve gm e millet sıyırdı en sonunda valla ben estalnta gitmicem bile ksci vb. adamlardan kurtulmaktan mutluyum lufersonda(brethde)sırf 3 tane harp slot var hep orda kascem lrde var brethde apos olduğu için bence daha ii oldu ezikler estlanta ben lufersonda.....[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar