Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 knixue teşekkür ederim kardeşim.yalnız bir sorum daha war .şimdi bu 1298.zip i indirdikten sonra aynı copy paste şekliyle mi ko nun ana dosyasının içiine kopyalayacağız? yoksa unrar edip başka bi şekilde elle mi copy paste yapacağız? bunlara da bi açıklık getirirsen sevinirim.şimdiden teşekkürler(açıklamalar ne kadar ayrıntılı olursa sanırım o kadar faydalı olur :))[signature][hline]Ölümün bile zevkini çıkar.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 BEYLER BEN K.E YE GİRDİM DİEZDE OLEYYYYY VALLA GİRDİM YEMİN EDERİM GİRDİM PATCHİ K.O DOYSASININ İÇİNE KAYDETTİM GİRDİM OYUNA[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 koskoca eslantta bi tek ben varım :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Beylerrr bende yüklüom inmek üzere diablo du bende geliom dieze 2 kişi olcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Schwenzing-ho, 07 Eylül 2005 09:24 tarihinde demiş ki: knixue teşekkür ederim kardeşim.yalnız bir sorum daha war .şimdi bu 1298.zip i indirdikten sonra aynı copy paste şekliyle mi ko nun ana dosyasının içiine kopyalayacağız? yoksa unrar edip başka bi şekilde elle mi copy paste yapacağız? bunlara da bi açıklık getirirsen sevinirim.şimdiden teşekkürler(açıklamalar ne kadar ayrıntılı olursa sanırım o kadar faydalı olur :)) winzip dosyasini acip, KO klasorunun icin extract et. normalde degistirmemisseniz klasor C:/Program Files/Knight Online/ olmasi gerek. Ustune yazilsin mi (Overwrite) sorularina evet deyin. Sonra KE hazir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yalnız kardeş kesin girebilcezmi normal ko yuda kaybetmeyelim şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu arada launcher tekrar uprade etmeye kalkarsa (patchi yuklediginiz halde) Knight Online klasorundeki "server.ini" dosyasini acin. En altta [Version] Files=xxxx goreceksiniz. O versiyonu 1298 olarak degistirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 helal valla bi charona baksana charon neler satıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 off baya hızlı yüklüo be %21 oldu bile çok hızlı gidio.bu gidişle maksimum 20 dakka sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 knixue kardeşim çok saol walla baya hızlı iniyo şu an. zaten launcher bi süre sonra donmuştu bende :D şu an için problem yok gibi,olmaz da inşallah... sorun olursa tekrar yazarız .teşekkürler ,saolasın[signature][hline]Ölümün bile zevkini çıkar.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya werdigin patch acılmıo bende launcher den indiriom en az 2 saat falan süreck gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya werdigin patch acılmıo bende launcher den indiriom en az 2 saat falan süreck gibi :([signature][hline]Dünya Keranesinde bakire diiliz ama tecavuz edenler war !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ya abi launcher den nası indirionuz bende hala update complete dio ama verdiin patchi indiriom %80deyim bakalım olucakmı hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende de aynısı diodu.ark ın werdigi patch i yükleince launcher indirmeye basladım.patch sıkıştırlılmıs yada bozulmus olmalı galiaba.acamıom cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 İi bari bende öle deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende launcherdan inmio update comlete dio ama şu an arkın verdiini deniom bende %62 deyim olmazsa bi daha denicem launcherı belki bu sefer ordan iner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkmanx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende mecburen werilen linkten indiriorum.. hatta oyun şu anda ftp hatası werio... Tek umudum patchin çalışması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Çok sevindim ya eski model bir modemin olduğu için patch yaparken bağlantı kopar tekrar denerkende ftp hatası verirlauncher üzerinden verilen link çalışıyor,ama download için .exe yi tıklayınca ftp hatası veriyor bus eferde valla manyak sevinidim....[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaa arkadaşlar bu son verdiniz link burdaki 3 saat diyo yawww bende öle diyo başta yüklüyodum yüzde 60 lardaydi bağlantı koptu şimdi 3 saat diyo başta 1 saat ti yardım edin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaa bişeler yazın lütfen 1 saat ti 3 saatte çikti yafz ((((::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oha ya cüş ya lol yau yeter yya bakarmısın 3 saat de yükledi launcher den bitti 3 saat sonra simdi bi daha bastan yüklüo .olmas olsun ya :( batsın bu dünyaaa bitsin bu dünyaa aglatıpda giden ko ya yazıklar olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feza Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 patch1298.zip bu dosyayı bana msn den atabilecek bir şahıs varmı [email protected] lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_one Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sacaldın tufan kardes onu sana kımse atmaz:) on bulamıosan neden KE oynama telasına düştün anlamadım saka saka ama atsakta bi işe yarmaz indirmio a.q:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feza Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya kardeş şimdi launcer den paket iniyor forum da bazı kişiler hata verdi felan diyor indirenlerde varmış bu paketi zipli dosyayı yollayabilirlerse seviniriz yollayamazlarsa cebelleşiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 lam the_one rüyama girdi charlar silincek dedin ya silmişler koskoca 62 Lvl char 54 Lvl assasin vermişler itemlari iidi ama baya bi üzüldüm :D rüyamda tabi :p[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar