Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KE Client Full Download

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
knixue teşekkür ederim kardeşim.yalnız bir sorum daha war .şimdi bu 1298.zip i indirdikten sonra aynı copy paste şekliyle mi ko nun ana dosyasının içiine kopyalayacağız? yoksa unrar edip başka bi şekilde elle mi copy paste yapacağız? bunlara da bi açıklık getirirsen sevinirim.şimdiden teşekkürler(açıklamalar ne kadar ayrıntılı olursa sanırım o kadar faydalı olur :))[signature][hline]Ölümün bile zevkini çıkar..........
Mesaj tarihi:
BEYLER BEN K.E YE GİRDİM DİEZDE OLEYYYYY VALLA GİRDİM YEMİN EDERİM GİRDİM PATCHİ K.O DOYSASININ İÇİNE KAYDETTİM GİRDİM OYUNA[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:6xxx
Clan:InTouChaBl3
Server: diez
Mesaj tarihi:
said:
Schwenzing-ho, 07 Eylül 2005 09:24 tarihinde demiş ki:
knixue teşekkür ederim kardeşim.yalnız bir sorum daha war .şimdi bu 1298.zip i indirdikten sonra aynı copy paste şekliyle mi ko nun ana dosyasının içiine kopyalayacağız? yoksa unrar edip başka bi şekilde elle mi copy paste yapacağız? bunlara da bi açıklık getirirsen sevinirim.şimdiden teşekkürler(açıklamalar ne kadar ayrıntılı olursa sanırım o kadar faydalı olur :))

winzip dosyasini acip, KO klasorunun icin extract et. normalde degistirmemisseniz klasor C:/Program Files/Knight Online/ olmasi gerek. Ustune yazilsin mi (Overwrite) sorularina evet deyin. Sonra KE hazir :D
Mesaj tarihi:
Bu arada launcher tekrar uprade etmeye kalkarsa (patchi yuklediginiz halde) Knight Online klasorundeki "server.ini" dosyasini acin. En altta

[Version]
Files=xxxx

goreceksiniz. O versiyonu 1298 olarak degistirin.
Mesaj tarihi:
knixue kardeşim çok saol walla baya hızlı iniyo şu an. zaten launcher bi süre sonra donmuştu bende :D şu an için problem yok gibi,olmaz da inşallah... sorun olursa tekrar yazarız .teşekkürler ,saolasın[signature][hline]Ölümün bile zevkini çıkar..........
Mesaj tarihi:
Çok sevindim ya eski model bir modemin olduğu için patch yaparken bağlantı kopar tekrar denerkende ftp hatası verirlauncher üzerinden verilen link çalışıyor,ama download için .exe yi tıklayınca ftp hatası veriyor bus eferde valla manyak sevinidim....[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp
Ne Diyon - Şofben
Mesaj tarihi:
oha ya cüş ya lol yau yeter yya bakarmısın 3 saat de yükledi launcher den bitti 3 saat sonra simdi bi daha bastan yüklüo .olmas olsun ya :( batsın bu dünyaaa bitsin bu dünyaa aglatıpda giden ko ya yazıklar olsun :(
Mesaj tarihi:
ya kardeş şimdi launcer den paket iniyor forum da bazı kişiler hata verdi felan diyor indirenlerde varmış bu paketi zipli dosyayı yollayabilirlerse seviniriz yollayamazlarsa cebelleşiriz
Mesaj tarihi:
lam the_one rüyama girdi charlar silincek dedin ya
silmişler koskoca 62 Lvl char 54 Lvl assasin vermişler itemlari iidi ama baya bi üzüldüm :D rüyamda tabi :p[signature][hline]( 10061 )
Lvl62
CamthalionTasardur
Elemental Lord
Karus
  • Yeni Oluştur...