SbNN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 1.'si Budur ------->Nokia 7270 2.'si Budur ------->Nokia 3230 Ben 2.'nin üstünde daha fazla duruyorum ama sizi bilemem bu telefonlaradan olanlardan özellikle daha fazla yardım bekliyorum ...[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bence 3230 al özellikleri çok güzel radiosu da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kız arkadaşımda 7270 var. Gerçekten de son derece şık bir telefon ama fazla fonksiyonel değil. Öyle ki 14 MB sabit hafızası bulunuyor ve hiçbir şekilde bu hafıza yükseltilemiyor günümzde hızla yaygınlaşan Bluetooth teknolojinden yoksun, eğer dikkatli bir kullanıcı değilsen düşürme gibi olaylarda başın ağrıyabilir (telefon aslında sağlam ama açılıp kapanmayı sağlayan vbölümün üzerine sert bir düşüş yaparsa çok masraf çıkartabilir). Bunun dışında 7270'in dış tarafında bulunan deri cepte taşına taşına aşınıyor ve kötü bir görünüm alıyor. Sanırım 3230 senin için daha iyi bir seçim olacaktır.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bencede 3230 daha ii..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Benim yapacagim yorumu Deadsoul yapmis, bluetooth olmamasi ve hafiza sorunu gercekten kotu ama gorunus olarak gercekten cok tatli telefon.. 3230 al.. hatta onuda bosver 6630 vs. gibi bisi al.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eğer illada bu ikisinden birini alıcam diyorsan 3230 çok çok daha iyi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kapaklı alma[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 7270 daha şekiL bence :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 7270 sux...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 7270 Daha iyi.[signature][hline]Aşk'ın İğnesiyle Dikilen Dikiş Kıyamete Kadar Kopmaz. M.İrfan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 3230 kullanıyorum çok memnunum, bence 3230.Daha kullanışlı tuşların büyüklüğü,dizilimi, telefonun tipi,özellikleri vs. vs. 3230 al derim seveceksin telefonunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar