ne_o Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 forumu arkdastan duydum cok begendim.forumlara bayiliyorum :) Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hoşgeldin o zaman..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
NoOb Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bayıl bayıl sonra banlanınca bizde sana bayılırız :P Hojgeldin.[signature][hline] Lavinya -> . . Alıntıla
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Welcome hoşgeldin[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Alıntıla
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Hojgeldin.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Alıntıla
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ne O ? paticik güzel mi geldi? eıujuhea[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Alıntıla
tellos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hoşgeldin[signature][hline]DN 41 Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hoşgeldin ama bura gibi forum pek yok bu yüsden yukarıda FAQ var onu oku istersen[signature][hline]... that's me in the corner... Alıntıla
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bizdeseni seviyoruz =)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hosbes[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 beşhoş :-P[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ehehe nick rulz. hoşgeldin...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 merabalar.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Alıntıla
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hehe nick güzelmiş :P neo, ne o o_o O_o o_O ^bunlar aklıma geldi :-P Çok süper beyin fırtınası yaparım[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hoşgeldın bu forumu heryerde bulamazsın :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Aramıza hoşgeldin...[signature][hline]Vakit varken tomurcukları topla, zaman hala uçup gidiyor, bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir... Alıntıla
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hoşgeldin[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mirabaa[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Alıntıla
Padi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 slm[signature][hline]May The "K" Be With You Alıntıla
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hoşgeldin[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Alıntıla
age_of_dead Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 NIHAHAHA BENDE YENİ DÜŞTÜM BURAYA ALLAH KURTARSIN GARDAŞ[signature][hline]METALİCANIN Bİ ŞARKISI VAR BİLDİNMİ...! DİE DİE MY DARLİNG...! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.