xBergenci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 guzelligin oldugu yerde bende varim herkese selamlar.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 :) en güzel benim burdaki hoşgeldin[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Ferrero, 06 Eylül 2005 21:41 tarihinde demiş ki: :) en güzel benim burdaki hoşgeldin bi resmini alsak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xBergenci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kardes tskler insallah kalbinde guzeldir gerisinin anlami yok zaten Guzle bi kalp herseye yeter... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xBergenci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Resmim yok su anda oldugu zaman eklerim[signature][hline]Sevmek Ölmektir Bence , Bende Sevmistim Ölmeden Önce... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 nese hoşgeldin..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 merhaba.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hojgeldin.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hoşgeldinn ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hosgeldin[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Buyursunlar efendim.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 güzelliğin olduğu yere hoşgeldin[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.