fab Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Ya arkadaşlar ben şimdi bir mp3 atmak istiyorum arkadasa mail yoluyla onun mail'i yahoo'da ben şimdi bu 3mb lık mp3'u atabilirmiyim ona? atsamda o alabilirmi? Bilgilendirirseniz sevinirim.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Atabilirsin.Emaillerinizin farklı olması birşeyi değiştirmez.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Yanlız 3mb lık yer olması lazım mailkutusunda.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yava$tan at biraz[hline]a.k.a Templar Saunblade fütursuzca sevişirim mütemadiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ufak at da civcivler yesin. [lol ne diyorum ben ya][hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 mailden 3mblik mp3 atma, illa mailden atıcam diyosan haberi olsun onun 3mblik mp3 atacağının eğer adam maillerini webden değil, bilgisayarında bir email programından okuyorsa diğer emaillerini falan da alamaz çünkü o 3mblik emaili download etmesi çook uzun süreceği için. bu tür büyük dosyalar emailden yollanmaz genelde, 250kbnin üstünde email aldım mı küfür yer mesela yollayan :p icqdan falan yolla aynı anda nette olduğunuz zaman, % kaçı gelmiş, ne kadar var bitmesine vs görebilsin, acelesi varsa netten çıkıp daha sonra resume edebilsin vs vs[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yok yaf o kadar kasmıyo, biz divxleri mail atıoz mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: CEDAY, 17 July 2003 01:34 tarihinde demiş ki: divxleri mail atıoz ½£$½#½[{½]#%&/^(/:[£{#/ !!!!! *!56k sına tükürür*[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Hem mail olarak attım hemde icq'dan yolladım :)[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Aferin..[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar