Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mail ile mp3 yollamak.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar ben şimdi bir mp3 atmak istiyorum arkadasa mail yoluyla onun mail'i yahoo'da ben şimdi bu 3mb lık mp3'u atabilirmiyim ona? atsamda o alabilirmi? Bilgilendirirseniz sevinirim.[hline]5
  • Admin
Mesaj tarihi:
Atabilirsin.Emaillerinizin farklı olması birşeyi değiştirmez.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
Yanlız 3mb lık yer olması lazım mailkutusunda.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
mailden 3mblik mp3 atma, illa mailden atıcam diyosan haberi olsun onun 3mblik mp3 atacağının

eğer adam maillerini webden değil, bilgisayarında bir email programından okuyorsa diğer emaillerini falan da alamaz çünkü o 3mblik emaili download etmesi çook uzun süreceği için.

bu tür büyük dosyalar emailden yollanmaz genelde, 250kbnin üstünde email aldım mı küfür yer mesela yollayan :p icqdan falan yolla aynı anda nette olduğunuz zaman, % kaçı gelmiş, ne kadar var bitmesine vs görebilsin, acelesi varsa netten çıkıp daha sonra resume edebilsin vs vs[hline]wastiee
  • Yeni Oluştur...