hotsauce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 helal mirsada[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 serkandan nba oyuncusu hayatta olmaz..sadece boş şut atabilen adam..fakat biraz radmanovich'e benzetiyorum oınu..kendini geliştirmesi lazım. gelelim 2 maça. 1-İtalya-Sırbistan Karadağ İtalya tipik avrupa basketbolunu yine sürdürdü..3lük dışında top çevirip boş oyuncu yakalamaya çalışmak en büyük amaçları.fakat asıl özellikleri iyi savunmaları.savunmada çok başarılı idiler bugün. Sırplar ise 0 konsantre bir şekilde oynadı. Radmanobich'in reklam panolarını tekmelemesi ve çabuk bir şekilde 5 faul alması da bunu gösterdi. Öte yandan sırbistan koçu sürkli değişik 5 kombinasyonları denedi. O yüzden gerçek sırp gücünü göremedik. Örneğin ilk yarıda 20 sayı atıp süper oynayan rebreca ikinci yarıda oynamadı. Pek belirleyici bir maç değildi bu.Bana kalırsa İtalya asıl şampiyonada pek başarılı olamaz. Ama sırplar da güç kaybetmişler. 2-bizim maça gelelim. Şimdi ben bi kere Kerem Tunçeri, Ender,Kerem Gönlüm ve İbo'yu hiç sevmiyor(d)um. Nedenlerine gelelim. Kerem dediğimiz adam hiç bir şut sokamaz aptal aptal toplar kaptırır diye bilirdik. Bu maçta doğru şut seçimleri beni memnun etti. Ne varki pas atmayı hala bilmiyor bence. Ender'i hep gereksiz hareketli buluyordum.Bir sürü ynaış pas, gereksiz içeri drivelar. Ne varki o da bugün iyiydi. Keremden de iyiydi çok beğendim. Kerem Gönlüm hakkında fikrim değişmedi. Sevmiyorum, iyi oynamıyor. İbo'yu eskiden de sevmezdim AMA iyi oynadığını kabul ederdim. Şimdi yaşlandı ve oynayamıyor. Bana Hakan Şükürü hatırlatıyor. Hem takım içi huzuru bozuyor hem de kötü oynuyor. Bence bıraksın. Ruslar 10 saniyede bir oyuncu değiştirmesine rağmen(anlayamadım ya adamı çıkarıyor tam 1 hücumdan sonra geri sokuyor.ciddi saate baktım iki kere..28 saniye sürdü.) düzenli oynadılar. Kirilenko gerçek bir NBA yıldızı olduğunu gösterdi. Sırplardaki ve Slovenyadaki NBA oyuncularının fos olduğunu da gördük bu turnuvada. Genel olarak takım ümit veriyor ne varki şampiyona çok yakında. Çok iyi bir derece gelmeyebilir. Son olarak rezalet bir oturma organizasyonu yapan Efes'e teşekkürlerimi sunuyorum. 4 kere kavga ettim.Birinde dövüyordum zaten zor tuttular. Babama söyledim yarın Biletix genel müdürünü arıcak. Böyle bir rezalet olamazıd. 2. rezalet çıkışta 8 kapı bulunan yerde 3 kapının açık olması, izdiham yaşanması, güvenliğinde bizde anahtar yok açamıyoruz demesi,üstüne üstlük taciz ve kapkaççılık olaylarının olması günün tuz biberi oldu.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi herkesle fotograf çektirdim hatta maçları izliyen fransa milli takımı ile :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ehe o senmiydin lol=)ne vardı üstünde giysi renk olarak?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet_55 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 dun cok kotu yenıldık sonumuz hayır ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya kerem genelde iyidi fransa maçındada iyi oynadı haksızlık yapmayın adama.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yazımı okuduğunu varsayıyorum: "Şimdi ben bi kere Kerem Tunçeri, Ender,Kerem Gönlüm ve İbo'yu hiç sevmiyor(d)um. Nedenlerine gelelim. Kerem dediğimiz adam hiç bir şut sokamaz aptal aptal toplar kaptırır diye bilirdik. Bu maçta doğru şut seçimleri beni memnun etti. Ne varki pas atmayı hala bilmiyor bence." N demişim?gelişme var.kötü oynadı demedim. iyi oynadı eskielre göre..yine de ender daha iyiydi dün[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 milli takımdaki bu PG sıkıntısını ileride gidereceğimi düşünüyorum[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 eğer ciddiysen iyi olur yani tek sorunumuz PG zaten=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu arada az once rusya fransa'yi yendi, yari finalde slovenya ile eslestik... yazik oldu bize :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" [Bu mesaj HellHound tarafından 01 Eylül 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 parker yorgun bekleneni veremio.Krilenko aksine müthiş oynuo ve takımı sırtlıo dünde tutamadık zaten onu.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Gilean, 01 Eylül 2005 20:15 tarihinde demiş ki: eğer ciddiysen iyi olur yani tek sorunumuz PG zaten=) En fazla 3 yıl sonra beni duyacaksınız.Merak etmeyin.ayrıca çok ciddi söylüyorrum haa.şaka yapıyor felan sanmayın[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 istanbulda mısın? hangi takımdasın? yaş kaç?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bla bla geçen sene bizi grupta yenen ve yine finalde yenen slovenya ile oynucaz hadi hayırlısı :P maç 20:45 te bugün yada yarın bilmiom :D[signature][hline]Sirsmeagol - LvL 60 Warrior - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bugün..rusya'ya karşı oynadığımız gibi oynarsak direk yeniliriz.fransaya karşı oynadığımız gibi oynarsak zar zor uzatma olur.ama zaten hazırlık maçı olduğunu 10 saniyede bir oyuncu değiştiren tanjevic yedek kadroyla oynuyor resmen.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 pek umutlu deilim ...millilerin toparlanması lazım[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 herkes mirsad gibi hırslı oynarsa çok rahat yeneriz.özellikle serkan'dan çok şey bekliyorum ve hido serbest atış civarından çok güzel şut sokuyor oraları iyi kullanmalı.ayrıca kerem tunçeri de eski hâline dönmesin böyle çok iyi.[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 slov-turk turnuvadakı en ii maclardan biri olcak gbi ılk peryod 26-15 ii mac oluyo kayanın bloku cok iidi[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 2.periyot batirdilar bakalım n'olacak[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 mirsad gibi haz maclarında bile yureklı oynuyan bi adam daha yok abi bence alırız bu macı[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yendik.. ama bizden iki kat fazla rebound aldılar.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Erkeklerde aldı Bayanlarda Helal olsun.. Kerem x 2 :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 finalde italyayıda yeneriz bence ii oynadık potanın perilerinede:) tebrıker[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 slovenyayı yendik,finalde italya ile karşılaşıcaz 30 yıldır yenemiyoruz.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu basile yine bizim maçta co$maz in$allah.bugün ilk ve son periyotta müthiş oynadık.bunu bir periyota daha yansıtabilirsek kimse bizi durduramaz.yalnız Hedo biraz fazla ve gereksiz top kullanıyor.bir de rebound'ta hâlâ biras sorun war.Serkan gümbür gümbür geliyor.Cenk çok amatörce oynuyor geçen seneki Cenk'ten eser yok.[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar