Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes cup

tellos

Öne çıkan mesajlar

ben izlemeye gitmeyi düşünüyorum..ümiliyim bu sene milli takımdan[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

30unda 21.30 galiba[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Sosyal ağlarda paylaş

93-85 yendik fransayı.maçın istatistiklerine bakabileceğim bir site var mıdır?
edit:muoaha 3 kişi yazmış ben yazmadan ayrıca slovenya 17 sayı fark attı yanlış hatırlamıosam
ayrıca sanki ender hidayet'e inatla pas atmadı başka fark eden oldu mu?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...

[Bu mesaj Dogbert tarafından 30 Ağustos 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dogbert tarafından 30 Ağustos 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

savunmada kötüyüz. savunma ribaund'u konusunda eksiğiz. pas aralarında uyuyoruz. hücumda sıkıntımız yok ileride de olacağını sanmıyorum. Screenler hem iyi deil hem de gerektiği kadar fazla yapılmıyor.[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Sosyal ağlarda paylaş

evet mehmet savunma reboundlarında çok hata yaptı.
2. olduğumuz avrupa şampiyonasıdanki maçlar kadar zevk verdi bu maç bana hazırlık maçı olmasına karşın.havaya girdim iyi be.avrupa şampiyonası hangi tarihler arasında?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

hedo gösterdi işte..adamı bi soktu son periodun ortasında direk maçı aldı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 31 Ağustos 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
güzel maçtı fransa maçı..tommy parker ın yaptığı fauller de öyle:D

tommy tony olmasın o =P

bu arada bugün gidiyorum maçlara bakalım..[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Sosyal ağlarda paylaş

Seyri güzel bir maçtı işin açıkcası. Son 5 dakika içinde kaybettiğimiz toplar ile daha da heyecanlı oldu.

Öncelikle skor tahtasında yazan sonuca bence çok da güvenmemek lazım.

Yaptığımız basit top kayıpları, hücümda sete yerleşememiz hala daha bu ekibin iyi yolda olduğunu ama tam oturmadığını gösteriyor.

Mirsad'ın oyun yapısı ile Mehmet ve özellikle Hidayet uyum sağlamakta çok zorlandı. Bence Hidayet ile Mirsad'ın bu oyun sitllerinde ki uyumsuzluk nedeni ile aynı anda saha da olmaları bir risk faktörü.

Devşirme Ermal'in gereksiz şut seçimlerine bence bir çözüm bulmak lazım. Hiç pozisyon yokken denediği zorlama atışlar yarın öbür gün pota altı ribaunt gücü olan bir takım da bizi üzebilir.

Kerem gönlüm ciddi anlamda çok pasif kaldı, kendisine NBA şansı yakalamış bir oyuncu gibi değildi dün ama bu spor her zaman aynı performansı beklemek zor olur.

Oyunun genelinde set hücumu yerine ağırlıklı olarak bireysel yeteneğin ön planda olduğu bir yapı gördüm. Özellikle Serkan'ın kazandırdığı sayılar etkiliydi.

Savunmada iyi olduğumuzu söyleyemeyeceğim, özellikle Tony Parker'ın içeri yüklenişlerin de çok çaresiz kaldık. Dip çizgide yaptığımız savunma bir felaketti, bir çok pozisyonda oyuncularımız ikili sıkıştırmaya giderken bu dip çizgileri çok savunmasız bıraktı. Bu konuların üzerine bence hala çalışması lazım diye düşünüyorum.

Oyunu genel olarak değerlendirdiğimde uzunu olmayan çok genç bir kadroya karşı çok zorlandık. Yine de Tanjevic'in dediği gibi şut yüzdemiz fena değildi, ama her maçta bu yüzdeyi yakalamak mümkün olamayacağından daha dikkatli olmakta fayda var.

Kısaca değineceğim bir başka konu ise, bu turnuvaya gelen takımlar ve oyuncuların kalitesi ve gösterdikleri mücadele gerçekten Efes Cup'ı prestijli turnuvalar klasmanına taşıdı. Benim için bir Formula 1 kadar değerli bir turnuva haline geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Serkan'ın (çok büyük bir sakatlık geçirip sonra düzelememesi gibi bir durum sözkonusu olmazsa) en fazla 2 yıl sonra NBA'de olacağını düşünüyorum.Bu arada bir ark.tan Joe Dumars'ın da maçları izlemeye geldiğini duydum doğru mu?[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...