tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 son hazırlık kampı mıllı takım cok kotu ama bu turnuvada nasıl bi performans gosterir[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İyi beklentilerim var şahsen.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben izlemeye gitmeyi düşünüyorum..ümiliyim bu sene milli takımdan[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 30 unda başlıyo sanırım bu turnuva. türkiye'nin ilk maçı hangi gün saat kaçta peki?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 30unda 21.30 galiba[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 31 rusya maçına andrei kirilenkoyu izlemeye gidicem[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 vala bu cem dinç denen adamı merak ettim 2.10 muş ve acaip sıçrıyormuş[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: hotsauce, 29 Ağustos 2005 18:24 tarihinde demiş ki: vala bu cem dinç denen adamı merak ettim 2.10 muş ve acaip sıçrıyormuş eet o adam bi gormek lazım bende hiç izlemedim[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ilk mac bugun 20.45 fransa ile[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 türkiyeyi tutuyorum tabiki ama sırbistan karadağ şampiyon gibi gelio.[signature][hline]tekrar deneyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yendik fransayı.[signature][hline]tekrar deneyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 tr 93 - 85 fransa slovenya'da italya'yi 12 sayi farkla yenmis[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 türkiye 93 - fransa 85 fransa , afrika karması gibi çıktı saolsunlar , ayıp olamsın diye 1-2 hakiki fransız koysalarmış? :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 93-85 yendik fransayı.maçın istatistiklerine bakabileceğim bir site var mıdır? edit:muoaha 3 kişi yazmış ben yazmadan ayrıca slovenya 17 sayı fark attı yanlış hatırlamıosam ayrıca sanki ender hidayet'e inatla pas atmadı başka fark eden oldu mu?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 30 Ağustos 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dogbert tarafından 30 Ağustos 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 savunmada kötüyüz. savunma ribaund'u konusunda eksiğiz. pas aralarında uyuyoruz. hücumda sıkıntımız yok ileride de olacağını sanmıyorum. Screenler hem iyi deil hem de gerektiği kadar fazla yapılmıyor.[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 evet mehmet savunma reboundlarında çok hata yaptı. 2. olduğumuz avrupa şampiyonasıdanki maçlar kadar zevk verdi bu maç bana hazırlık maçı olmasına karşın.havaya girdim iyi be.avrupa şampiyonası hangi tarihler arasında?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 16 eylülde başlıomuş ntv reklamında gördüüm kadarıyla[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hedo gösterdi işte..adamı bi soktu son periodun ortasında direk maçı aldı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 güzel maçtı fransa maçı..tommy parker ın yaptığı fauller de öyle:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 begenmedim millileri[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bugün 20:45 türkiye vs rusya[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: fiona, 31 Ağustos 2005 13:31 tarihinde demiş ki: güzel maçtı fransa maçı..tommy parker ın yaptığı fauller de öyle:D tommy tony olmasın o =P bu arada bugün gidiyorum maçlara bakalım..[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Seyri güzel bir maçtı işin açıkcası. Son 5 dakika içinde kaybettiğimiz toplar ile daha da heyecanlı oldu. Öncelikle skor tahtasında yazan sonuca bence çok da güvenmemek lazım. Yaptığımız basit top kayıpları, hücümda sete yerleşememiz hala daha bu ekibin iyi yolda olduğunu ama tam oturmadığını gösteriyor. Mirsad'ın oyun yapısı ile Mehmet ve özellikle Hidayet uyum sağlamakta çok zorlandı. Bence Hidayet ile Mirsad'ın bu oyun sitllerinde ki uyumsuzluk nedeni ile aynı anda saha da olmaları bir risk faktörü. Devşirme Ermal'in gereksiz şut seçimlerine bence bir çözüm bulmak lazım. Hiç pozisyon yokken denediği zorlama atışlar yarın öbür gün pota altı ribaunt gücü olan bir takım da bizi üzebilir. Kerem gönlüm ciddi anlamda çok pasif kaldı, kendisine NBA şansı yakalamış bir oyuncu gibi değildi dün ama bu spor her zaman aynı performansı beklemek zor olur. Oyunun genelinde set hücumu yerine ağırlıklı olarak bireysel yeteneğin ön planda olduğu bir yapı gördüm. Özellikle Serkan'ın kazandırdığı sayılar etkiliydi. Savunmada iyi olduğumuzu söyleyemeyeceğim, özellikle Tony Parker'ın içeri yüklenişlerin de çok çaresiz kaldık. Dip çizgide yaptığımız savunma bir felaketti, bir çok pozisyonda oyuncularımız ikili sıkıştırmaya giderken bu dip çizgileri çok savunmasız bıraktı. Bu konuların üzerine bence hala çalışması lazım diye düşünüyorum. Oyunu genel olarak değerlendirdiğimde uzunu olmayan çok genç bir kadroya karşı çok zorlandık. Yine de Tanjevic'in dediği gibi şut yüzdemiz fena değildi, ama her maçta bu yüzdeyi yakalamak mümkün olamayacağından daha dikkatli olmakta fayda var. Kısaca değineceğim bir başka konu ise, bu turnuvaya gelen takımlar ve oyuncuların kalitesi ve gösterdikleri mücadele gerçekten Efes Cup'ı prestijli turnuvalar klasmanına taşıdı. Benim için bir Formula 1 kadar değerli bir turnuva haline geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Serkan'ın (çok büyük bir sakatlık geçirip sonra düzelememesi gibi bir durum sözkonusu olmazsa) en fazla 2 yıl sonra NBA'de olacağını düşünüyorum.Bu arada bir ark.tan Joe Dumars'ın da maçları izlemeye geldiğini duydum doğru mu?[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 rusyaya yenildik.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar