Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Empier

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet ailecek empier i beklioz
empire dan sonra güzel olabilr :D[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 67xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
balonlu sen haklısın knight empier gelmedi :D:D:D (topic baslıgı) abi cok heycanlandım valla setupu ne zmn gelicek bu arada setup %69 oldu :D[signature][hline]*!D j H e l l i o N*
Plaklarımı Seviyorum
What do you do?
Yat the u you do
Mesaj tarihi:
abi ben şuan oyunda değilim ama bişi söliiim ko nun aynısı piena harita değişik biraz çiçek böcek papatyalar fln birz çizgi film gibi tek değişik yan bende iki tane simge oldu ismimin başında bi clanın bide çözemediğim bi M harfi gibi bişi

aaaa marlon abi az bekle gönderiom arkadaştan göndericek[signature][hline]Name : Marla_Singer

[Bu mesaj JoeyRamone tarafından 07 Eylül 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet adam haklı empier gelmedi empire geldi :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki:
Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
fastreload, 05 Eylül 2005 04:26 tarihinde demiş ki:
kağıt uçak en güzeli

ekonomik hem...
Mesaj tarihi:
Joey_Ramon senin clan iyi clanlardansa sen sanırım kraliyetten oldun :) o m işaretinin bi anlamı vardı ama hatırlamıyorum şimdi...[signature][hline]Arma imzasında demiş ki:
Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
kağıt uçak en güzeli

ekonomik hem...
Mesaj tarihi:

[spo1=KE ss piena][/spo]
bu arada clandaki hiç bi adamda yok bende var moriarinedamodred de var bide pfil de var ama hepimizinki farklı haa resimde grid diye bi herif var merchant kurmuş aynısı bendede var[signature][hline]Name : Marla_Singer

[Bu mesaj JoeyRamone tarafından 07 Eylül 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
umut_knight_ist, 07 Eylül 2005 13:24 tarihinde demiş ki:
Sallamayın knigt empier daha gelmed kimse de giremedi
la olm bız gırdık bılme bı cok canavarın yerı degısmıs ıtemler degısık(ıron elıxır gıantıc) aresde ayrıca talos war apos spotunda :P
Mesaj tarihi:
said:
JoeyRamone, 07 Eylül 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
[spo1=KE ss piena][/spo]
bu arada clandaki hiç bi adamda yok bende var moriarinedamodred de var bide pfil de var ama hepimizinki farklı haa resimde grid diye bi herif var merchant kurmuş aynısı bendede var

ÇOK GUSEL O_o[signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b]
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 07 Eylül 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
meuehueh ne dir bu el alışkanlıığı yaf abi ss deki private i açmaya çalıştım :S

:D[signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b]
Mesaj tarihi:
o işareti japkoda bazı elemanlada görüyodum belkide belli bi np sınırındaki clanların adamlarında olabilir çünkü japkoda bu ve buna benzer değişik işaretler var hepsinin farklı anlamları var sanırım elit işareti gibi bişey :)[signature][hline]Arma imzasında demiş ki:
kağıt uçak en güzeli

ekonomik hem...
  • Yeni Oluştur...