SbNN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Aradım ama bulamadım bu konu hakkında bir topic.. Ya bu Ne Dinlediğimi Göster şeysi eskiden çalışıyodu bende ama artık çalışmıyor niye acaba ?? Hala işaretli ayarlarda ama çalışmıyor..Göstermiyor.. Yardım!! Lütfen ...[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back ..
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 wmp de plugins de msn le ilgili bişiler vardı sanırım ordanda açman lzm.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Heheh Bende o özelliği kullanmak istiyorum. Biriside bunu anlatırsa sevinirim :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Çok saol hakikaten.. Buldum yaptım media playerdan çok saol :D[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back ..
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: insight, 07 Eylül 2005 11:43 tarihinde demiş ki: Heheh Bende o özelliği kullanmak istiyorum. Biriside bunu anlatırsa sevinirim :) araçlar>seçenekler>kişisel kısmında wmp de çalan şarkılarımı göster die bi seçenek var onu işaretliceksin yine olmazsa dediim gibi wmp nin plugin hedesinde msn i aktive ediceksin.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Saol ReD.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 cok uyuz bişe o. winampta olmuyo bende, media player da oluyo bitek. edit: şimdi denedim itunes dada oluyomuş, ama winamp 5.04 te tık yok.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 07 Eylül 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar