Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbuldan yardım çağrıları...Lüüüüütfeeeeennn!!!-konser(benim konserim)

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

ya 10 Eylül cumartesi günü konserimiz var....

taxim laylaylom stüdyolarında...biletler 4,5 milyon...
gruplar gözyaşı ve kararsız....

bilet satmam gerekiyo.....çok acil....arkadaşlarım hiç bilet satamamış....(uğraşmamış)...hepsini bana verdiler..

LÜÜÜTFEEEEN AMA LÜÜÜTFEEEEEN...gelin..=)[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke

...Punks Not Dead...
Sosyal ağlarda paylaş

Yuhanesburger amatör gruplar konser veriyor birde bilet için para istiyor. İlk içki dahil olmadıkça zor bu tarz organizasyonlarda bilet satmak.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

eh ama, bu bir

amatör grupları dinlemek için para vermek cok saçma, bu iki[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 07 Eylül 2005 03:03 tarihinde demiş ki:
Zengin ve gizemli birinin tüm biletleri alacağını mı zannediyorsun hehe

walla o kadar degilde bi an 10 tane falan bilet alasım geldi.nolcak onemli degil yani.insanlar mutlu olsun maksat :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma ama laylaylomda prova yapan iki amatör grubun konserini biletli yapmak biraz garip değilmi?
tamam kim gelir ya ıyk falan demiyorum ama ne bileyim nazı profosyonel gruplar bile para almadan sahneye çıkarken ücret talep etmeniz biraz "çingenemsi" olmu$..

ama hani bo$ zamanım olsa o gün gelip destek olurmuyum , olurum galiba :D[signature][hline]Gerekli $eyler

[Bu mesaj dufrasne tarafından 07 Eylül 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...