kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya bu senenin kayıt paraları ne kadar kesin bi şekilde bilen varmı yada link felan ? kayıt olcam ünini sitesine bakıyorum bulamıyorum sorun bende galiba ^^ tercih formu demeyin yok elimde şu anda :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 postacı getirmedi mi onunla ilgili şeyler üniversiteden sana gelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Nasıl yani ya?son kayıt hangi gün biliomusun mesela bizim dündü ve bi gündü gerçi bu nerde okuduğuna bağlı ama.bnm uludağ makineydi bence sen direk gidip ünine bilgi al bu işler şakaya gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: taz, 06 Eylül 2005 15:13 tarihinde demiş ki: postacı getirmedi mi onunla ilgili şeyler üniversiteden sana gelmesi lazım postacı getircekmiydi bilmiyorum da gelmedi postacı bişiyide doğru düzgün getirse zaten kurban kesicem son tarih 12 eylül bu arada var zamanım ama yinede emin olmak istiyom[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
de_lioncourt Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hangi ünv olduğunu söylersen daha kesin bilgi verir insanlar bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 süleyman dmeirel ikinci öğretim bu arada...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar