Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Temel bir gün haca gitmeye karar verir. Fadime'ye gelir "hakkini helal et ben hacca gidiyorum" der. Fadime de "bir sartla der benide götürürsen". Temel ikna edemez Fadimeyi "tamam gel, o zaman annelerimizle helalleselim" der. Temel'in annesine giderler "anne hakkini helal et biz hacca gidiyoruz" der annesi de "bir sartla der benide götürsen". Temel onuda ikna edemez "tamam" der. Hep birlikte Fadime'nin annesine giderler. "hakkini helal et biz hacca gidiyoruz" der. Kayinvalide ayni sekilde "Bir sartla beni götürürsen" der. Temel çaresiz üçünüde alip hacca gider. > Haccin gereklerini yerine getirler. dönecekleri gün herkes son ibadetlerini ve tövbelerini yapmak için odalara geçer. Temel odasina giderken annesinin tövbesini duyar. "Allahim beni affet temelin babasini 4 kez aldattim". Temel inanmiyorum diyerek odasina dogru yürür. ikinci odada kayinvalidesinin tövbesini duyar "Allahim beni affet Fadimenin babasini 8 kez aldattim". Temel duyduklarina inanamaz. Son odada Fadime'nin töbesini duyar "Allahim beni affet Temel'i 1 kez aldattim". Temel büyük bir sok içerisinde odasina kapanir dizlerinin üstüne çökerek baslar tövbe etmeye: - Allahim sen onlari bosver esas beni affet senin huzuruna bu kadar orospuyu getirdigim için..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 =D zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hehehe iş yerindeyim okudum gülmemek için kasıyorum kendimi koptum kopacam şimdi .. rezil olacağım :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 =)PŞI uhauhzuh koptum abi sdfjkdksfj süper ya................................................... :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 uahuhauha iyiymiş :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Sondaki küfür olmasaydı daha bir hoş olurmuş forum alanında.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :) Güzelliğide küfür sağlamış zaten. Çok güldüm ha saols.[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ehehe :) güzelmiş ( gerci biliodum ama yinede güldüm :P )[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 MükEmmel :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eheh güzelmiş[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ahaha guzelmiş gercekten :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Adamın birisi bir gün ölmüş günahlarından dolayı cehenneme gitmiş. İblisin birisi ona katları gezdirirken bir bakmış 1. katta kız kardeşi orada öylece yatıyor. Adam sormuş; - ''Bu ne günah işledide burda yatıyor'' diye. İblis te; - ''Dünyada kocasını aldattığı her kişi için günde bir tane çuvaldız batırılıyor'' demiş. Adam dönmüş gezmeye devam ederken 2. katta bir de kimi görsün karısı aynı kız kardeşi gibi öylece yatıyor. İyice kızarak İblis'e; - ''Peki bu ne yaptı?'' İblis; - ''Bu da seni her aldattığı kişi için saat başı bir çuvaldız yiyor''. demiş. Adam; - ''vay *rospular vay'' diyerek söylenmeye başlamış. İblis te bunun üzerine adama; - ''Sen bir de yukarda yatan ananı gör onu dikiş makinasına bağladılar''. demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 iğrençmiş[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @Xaero hahaha harika yaw...:D @gokhaan biliodum o fıkrayı ama genede güzel..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! [Bu mesaj Loli-pop tarafından 05 Eylül 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: elaidi, 05 Eylül 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Sondaki küfür olmasaydı daha bir hoş olurmuş forum alanında. O küfür olmasa, bu fıkraya gülünmez yav.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 O zaman o fıkra buraya yazılmasın.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 temel olayı güselmiş =) @gokhaan onun pervane vantilator versiyonuda var bu da güzelmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: elaidi, 05 Eylül 2005 12:51 tarihinde demiş ki: O zaman o fıkra buraya yazılmasın. Bunun muhattabı ben değilim, kusura bakma.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 O zaman savunma. Savunduğun şeyin de arkasında dur lütfen.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Neyi savunmuşum, onu bi açıklarsan sevinirim.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 neyse gerekirse p.m'den atarım. [Bu mesaj elaidi tarafından 05 Eylül 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Temel'li fıkra super :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Savunduğum şeyin fıkranın kendisi olduğunu, fıkranın burada olup olmaması ile ilgili bir şey demediğimi anlamışsındır umarım. Eğer fıkranın yerinin burası olup olmadığını tartışacaksan, muhatabın ben değilim, git yöneticiyle konuş.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @elaidi Kimseye bişey demiyim diyorum ama insanı harbiden zorluyosunuz.Bu ne sinir bu ne gerginlik herkes birilerine sarmaya kasıo. Ne hikmetse herkes bi polis kesildi "yok sen neden böle yazıon neden şöle yazıon" Bu fıkralar gazetelerin haftasonu eklerinde hatta gazetenin köşe yazılarında bile bundan daha bel altı fıkraları bulup okuyabilirsin. Bende çok şeyden rahatsız oluyorum ama kalkıpta o topiği açan adama sarmıyorum. Hatta gidip şikayet bile etmiyorum. Çünkü niye benim görevim değil benim işim değil. Buranın kurallarını uygulayacak yada sorgulayacak insanda ben değilim. Eğer kural dışı bişey varsa zaten o topic okunur ve gerekiyorsa kitlenir. He bu arada illa ben birilerine sarcam , birinin yanlışını arıyorum diosan bak buda gözünden kaçmış hiçbişi dememişsin. said: Slat, 02 Eylül 2005 22:30 tarihinde demiş ki: 1)İstediğiniz kadar için sıçın.. 2)Bir adet pet şişe suyu buzluğa atın.. 3)Arabaya binmek için kalkmadan önce buz gibi daşşak donduran suyu yanına alın http://forum.paticik.com/view.php?id=140766 Son bişey daha diyim. Bu forumdaki yanlışları yada olayları sorgulamaktansa sizin bu foruma ne konuda katkınız olduğunu sorgulayın bence. Bi yerin ortamının bozulduğuna inanıyorsanız. Bunu insanların hatalarını arayarak , onlarla tartışmaya girerek değil. Foruma inandığınız şekilde mesajlar yollayarak insanları o konuda teşvik ederek yapın. Ben şahsen bu forumda internette bulunan farklı işe yarar konuların paylaşmasını istiyorum. Bu nedenle sürekli olarak elime geçen şeyleri forumda paylaşıyorum. Belki benden görüp bir üye kendi mail kutusuna gelen farklı ve işe yarar bişeyi oda foruma yazarsa. Demekki benimde foruma kazandırdığım bazı şeyler vardır.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj Xaero tarafından 07 Eylül 2005 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar