erchivist Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Silvermoon da ( Normal Server ) Battle Hymn Guildimiz ; 17 üyesiyle; 11 Türkiye, 2 Norveç, 2 İspanya, 1 İsrail, 1 İsveç Realmde aktiftir. İrtibat ; Nergall 59 Human Paladin Lhach 55 Dwarf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abi halen oynumusunuz 2 kisiyiz bana ulas leate yada antidevil[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Oynamazmıyız... Bu akşam online bulursam sizi de guilde alırım . Ama hafta içi pek takılamıyorum. Ben başka irtibat telefonları : ) da vereyim olmazsa. Görüşmek üzere... Eratul ( benim char ) Sorotham ( Tur ) Sultanofoc ( Tur ) Sovereign ( Tur ) Engan ( Nor ) Moonstarfall , Moonshadows ( Esp ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kyane , NE Priest. Levelimi söylemem utanırım :-P[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Copycat, 06 Eylül 2005 15:45 tarihinde demiş ki: Kyane , NE Priest. Levelimi söylemem utanırım :-P : ))) Level önemli değil arkadaşlık önemli ... Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 suan oyundamisin?? beni ekle leate[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yok ya işteyim maalesef ... Yukardaki isimleri friend list'ine ekleyip whisper la yardım alabilirsin... Olmazsa akşam 20 den sonra görüşebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hyperx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1 hafta bende burdayım; Yzctr;Whisper me;)[signature][hline]Yzctr:HumanWarrior Silvermoon BattleHymn [Bu mesaj Hyperx tarafından 07 Eylül 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 horde tarafinda oynayan var mi? ilk server lardan biri olmasina ragmen horde tarfinda cok az turk var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bu kadar mi olu bir realm olur kardesim. yeni acilan realm basliklari bile cosuyor. kalmadi mi burada oynayan yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar