Aphachee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 beyler ben help butonuna basılınca su sphere ın orjınal dandık help menusu yerıne her serverda kulanılan help menusunun gelmeısnı sıtıorum 1-Elınızde varmı hıc help menusu 2-Bu help menusu scriptini .scp yapıp scriptlerin içinemi aticam 3-elımde [FUNCTION HelpPage] dialog d_help le baslayan bır script var bunu nereye atıcamkı su dandık sphere .55i gri renk sacma sapan help menusu degıssın ? acıl yardım sıtıorum yardımda bulunanlara sımdıden tesekurler[signature][hline]Jailden Naklen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aphachee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bıde Moydugum ıtemler mesela taeach tasları vs save atılınca gıtmıo ancak bellı bır sure sonra kayboluo neden ? bılen bırısı bana acıklama yaprmı ???[signature][hline]Jailden Naklen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 .static i_cart_curt olacak koy[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suicide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @Aphachee spheremenu.scp yi incele orda hemen altta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar