DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Abd Memleketinin kulandıgı paralarin üstünde Yani bizim Dolar dediklerimizin Arka taraflarinda Bir Agaç resmi var bu Agaç Osmanlı Hanedanliginin Başı Görülen Osman bey Tarafindan görülen Agaç oldugu idia Ediliyor Bu Konu beni Biraz Sarsti Bu agacin amarikada Koruma altında tutuldugu ve Çok yaşlı bir agaç oldugu söyleniyor... Eyer Osman bey O Agaci gördügünde bunun Yorumunu o agaci bulmak olarak yorumlasa idi Galiba o zaman Amerika Türkiye olurdu Ne diyosunuz Dostlar.... :-?[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 BOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!![hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 diyorumki peh.. nezamandan beri göçebe Türkler gemilerle okyanusları aşmaya başladı ve okadar kaliteli gemileri yaptı diyorum ve daha birçok şey pusula diyorum çüş diyorum duyduklrınızı mantık süzgeçinden geçirin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Bence varya bu osmanlı aslında böyle duraklama devrinde bütün tanıdıklarını amcaoğullarını falan şunu bunu uzay gemisine topladı. Geriye kalanlarıda aksiyon olsun dışardan izleriz diye burada bıraktı. Eh sonrası malum. Ondan böyle. Giderken amerikayada iki üç adam serpiştirdiler. Onlar işte şimdiki amerikalılar. Aslında ilerki zamanlarda geri döncekler. Kanuninin savaşta öldüğüde yalan. Onuda ordayken aldılar.[hline] Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok Soulforged:(Edit:Yazm Hatası) Soulforged sayesinde nadide paticik el ayarsızları kolleksiyonumuza bi kişi daha katıldı. (Hırsızlığın Böylesi) Lan yazacak ilgi çekici bişey bulamadım link için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 desteksiz bir geyiq ürünü gereksiz bilgi olayı vs. vs.[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 gerçekcilik sınırları içinde sallayın bea![hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yuh artık..!kim dedi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar