Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Sabahtan beri geldiğim 4. cafe bu ve hiç bir yerde eu ya giriş yapamıyorum. Herkes unofficial yerlere girmek için us patchleri yapmış. Bornova civarında wow oynayabileceğim bi cafe bilen var mı ¿[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hiç kimse bilmio mu ya :([signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 wow klasörünü bul sonra ordan "realmlist.wtf" dosyasını açıp içindeki adresi "eu.logon.worldofwarcraft.com" olarak değiştir. set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 İzmir için eu.izmir.login.worldofwarcraft.com ya çıkar hangi cafelerde oynayabiliyosun.. çok mu kötüydü.. =p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Anlatmadım galiba. Burdaki wow lar us patchli. Bende eu da oynuyorum. Hepsini silip geri 180 mb patch yapmak yerine hazır böyle olan bir cafe var mı diyorum anlatabildiysem tabi gerçi anladığım kadarıyla bilen yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bornova'da Küçükpark'tan Stadyuma giderken sol taraftaki bir sokakta internet kafe var. Oraya bir sor sormadıysan. Sondan birinci veya ikinci sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bornovada degilde bucada var. Buca tansaşın hemen arkasında milky internet cafede. (şirinyerdeki tansaş degil ama :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Eternal, 05 Eylül 2005 22:23 tarihinde demiş ki: çok mu kötüydü.. =p Biraz =P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eve buca heykelde inersen az ilerde milky internet cafe var. orjinal eu serverlarında rahatça oynayabilirsin. biz orda takılırız mesela okul zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aynı şekilde şirinyer sevgi yolu başlagıcında mytril cafede'de bulabilirsin.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar