Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi içki sizce hangisi???

ZydarHellfire

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar, içki diyince akla hemen sarhosluk gelir aklima, dünyadan kopma suratinda sürekli bi siritis hafif(bazen agir) bas agrisi ve mide bulantisi (bazilarinda olur oda sadece basta) gibi seyler yol açar bu manyak seyler.. :-) Aileniz sööler;"içme ogulum içki kötü sey!!!" ama kim takar, arada sirada içiceksin ki bu igrenc dünyadan biraz olsun uzaklas.. Tamam hade içmeye kararverdik ama ne içicez??? Viski mi? Raki mi (aslan sütü) Sarap mi? KOnyak mi? yada diger içkilerden hangisini içmeli ve nekadar içmeli acaba? Ben genelde viskiyi tercih ederim ama kardesim viskininde 50 tane markasi var hepsinin tadida varkli.. Hangisi en iyisi hangisi an kaliteli ve ucuz... Raki içmedim ama nasil oldugunu merak atmiyoda diilim..
Size göre en iyi,en baba içki HANGiSi? ve NEDEN?[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...