knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 oyunda onixia adinda bir canavar varmis eger varsa bu canavari nasil bulabilirim ve gercekten oyunun en güclü bossu mu?
shippy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 deil.bulman ve kesmen için 40 kişi gerekio.30 kişi gidenlerde çıkıo.[signature][hline]Shippy
Claim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 1. o onyxia 2. artık şamar oğlanı 3. ragnaros war 4. dustwallow marshta tek başına kesersin korkma :D
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 tek basima kescem demedim clanca gitcez ama bilen kimse cikmadi clandan ayrintili anlatabilir misin? pardon onyxia:D
Claim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 onyxia's lair denilen yerde yaşar, bi kaç warden kestikten soora karşına gelir böle sempatik bi kızdır ama nefesi leş gibi kokar :D 40 tane lvl 60 char buluosun dalıosun.. İlkinde kesin ölürsünüz, yönetecek tecrübeli birini bulun...[signature][hline]Saga continues
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ok saol onyxia lairi buluruz artik
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 öncesinde questilerini yapmanız lazım[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon..
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bu questleri nerden alirim?
CANKHAN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 dostum,kusura bakma,haddime değil ama,bu soruların lvl 60 olmuş bir wow oyuncusunun soruları olamayacak kadar acayip bence.[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Böyle soru cevap ilerleyecegimize www.thottbot.com dan onyxia yi aratip, altinda yorumlarda her türlü bilgiyi (questler dahil) bulabilirsin.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bana biraz tavşan hadisesi gibi geldi :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 cankhan oyunu 2 haftadir oynuyorum ve nerdeyse hep tek basima takildim biraz cahil kaldim ve lvl 53 üm saolun siteden ararim [Bu mesaj knifegrinder tarafından 04 Eylül 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj knifegrinder tarafından 04 Eylül 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hmm illegal server galiba ?[signature][hline]Twisted
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 illegal server büyük ihtimal 1 hafta daha kas lvl 250 ol git solola onyxia'yı gerek yok 40 kişiye[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 evette kötü bi server mi? türk mü? yok diye neden sordun
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 kötü bi serverse baska bi server önerir misiniz?
Qui Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 İllegal serverların burada konuşulması yasak. Onyxia hakkında çeşitli sitelerden (FAQ başlığına bak lütfen) bilgi alabilirsin. Hala bulamadığın birşeyler varsa daha spesifik bir başlık açabilirsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 illegal server yasak illegasl serverda hersey bozuktur orjnal serverda 2 hafta oynayıpda lvl 53 olamassın ben 3 haftadır gunde en az 6 saat oynuyorum zar zor 42 oldum vede solo oynayamıosun illa instance yapıcaksn vs vs ve illegaldeki gibi 20 30 kişiyle deil 1000 2000 kişiyle oynuyosun[signature][hline]Twisted
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 orjinali 3 hafta önce siparis ettim hala gelmedi biraz bakiim oyuna bilgi edineyim demistim saolun
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Lol, Onyxia tameleyen hunter vardir o serverda[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Claim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hehe wot de oynuodur, 1 haftdada lvl 60 yapıolar :D guardlara dalmak yasak yalnız orda raid yaparken guard dalarsa boynunuz kıldan .nce olacak ehehe wow oynadıklarını sanıyorlar, yazık gariplerim.. aylık 20 milyon vermeyip tonla para harcayıp server reset yiyorlar ayda 1 :D yazık ne diim
KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 heh orjinal almadan bende oynamıstım ilk gun lvl 255 olmustum 3k gold vardı :D solo rag onx beast kesiyodum ama sarmıyo :( şimdi 8 saatte lvl 10 oldum BL de 50 silver anca cıkar ters cevirip sallasan ama daha zevkli :D[signature][hline]daha yok imza :(
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 geçen gün arkadaşlar kesmeye gittiler onix i 32 kişi gittiler kesemediler yattılar geberdiniz diye dalga geçiyodum bende meğerse adamlar ön hazırlık yapıyolarmış toplanıp bi daha gittiler ilk gidişlerinde de %11 e indirdiler hp yi kolay yani en güçlü boss felan değil[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya ne kadar sürede gelir artik bende gercek bi wow oynamak istiom size ne kadar sürede geldi
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 nerden sipariş verdin?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Öne çıkan mesajlar