Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

onixia!!!

knifegrinder

Öne çıkan mesajlar

onyxia's lair denilen yerde yaşar, bi kaç warden kestikten soora karşına gelir böle sempatik bi kızdır ama nefesi leş gibi kokar :D 40 tane lvl 60 char buluosun dalıosun.. İlkinde kesin ölürsünüz, yönetecek tecrübeli birini bulun...[signature][hline]Saga continues
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
öncesinde questilerini yapmanız lazım[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

İllegal serverların burada konuşulması yasak.

Onyxia hakkında çeşitli sitelerden (FAQ başlığına bak lütfen) bilgi alabilirsin. Hala bulamadığın birşeyler varsa daha spesifik bir başlık açabilirsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

illegal server yasak illegasl serverda hersey bozuktur orjnal serverda 2 hafta oynayıpda lvl 53 olamassın ben 3 haftadır gunde en az 6 saat oynuyorum zar zor 42 oldum vede solo oynayamıosun illa instance yapıcaksn vs vs ve illegaldeki gibi 20 30 kişiyle deil 1000 2000 kişiyle oynuyosun[signature][hline]Twisted
Sosyal ağlarda paylaş

hehe wot de oynuodur, 1 haftdada lvl 60 yapıolar :D guardlara dalmak yasak yalnız orda raid yaparken guard dalarsa boynunuz kıldan .nce olacak ehehe wow oynadıklarını sanıyorlar, yazık gariplerim.. aylık 20 milyon vermeyip tonla para harcayıp server reset yiyorlar ayda 1 :D yazık ne diim
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün arkadaşlar kesmeye gittiler onix i
32 kişi gittiler
kesemediler yattılar
geberdiniz diye dalga geçiyodum bende
meğerse adamlar ön hazırlık yapıyolarmış
toplanıp bi daha gittiler
ilk gidişlerinde de %11 e indirdiler hp yi
kolay yani en güçlü boss felan değil[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...