dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Türkiye'de iki tip kız var zaten. 1-Saçlarının bir bölümü sarı boyalı (tabi sarı$ınsa bu kuralı atlıyoruz) , altına kot pantolon (diesel olmazsa olmaz) veya etek , üstüne de "angel" , "tommy" , "turn me on" tarzı yazılar yazılı t-shirt giyen , pilot gözlüğü takan ve genelde 2-3 kız gezenler 2-Göz altına bol siyah kalem çekip , konvers giyen , siyah uzun eteğin altına siyah fileli çoraplar ile siyah , mor vs. t-shirt giyen , kızlı erkekli veya sadece kız grubuyla tenha kö$elerde yere çömelen , merdivene oturan , asiyim melankoliğin bakı$ı fırlatanlar. bu iki gruptanda tiskiniyorum.[signature][hline]Gerekli $eyler [Bu mesaj dufrasne tarafından 06 Eylül 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tikinin sahtesıde gercegide benden uzak dursun[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Eeee geriye sana uygun kız kalmadı Dufrasne. Ne yapmayı düşünüyorsun?[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: dufrasne, 06 Eylül 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Türkiye'de iki tip kız var zaten. 1-Saçlarının bir bölümü sarı boyalı (tabi sarı$ınsa bu kuralı atlıyoruz) , altına kot pantolon (diesel olmazsa olmaz) veya etek , üstüne de "angel" , "tommy" , "turn me on" tarzı yazılar yazılı t-shirt giyen , pilot gözlüğü takan ve genelde 2-3 kız gezenler 2-Göz altına bol siyah kalem çekip , konvers giyen , siyah uzun eteğin altına siyah fileli çoraplar ile siyah , mor vs. t-shirt giyen , kızlı erkekli veya sadece kız grubuyla tenha kö$elerde yere çömelen , merdivene oturan , asiyim melankoliğin bakı$ı fırlatanlar. bu iki gruptanda tiskiniyorum. Ya dediklerin doru ama her kız bu 2 gruba gircek die bi kaidede yoq.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 içinede ipleri çıkan tanga giyoyolar demeyi unutmuşssun[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 populer kultur denilen safsatadan nefret ediyorum[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yanlıssın irin bu thread bastan sona gereksiz safsata millet neyin ne oldugunu bilmicek kdar aptal mı ?[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Mandoo, 06 Eylül 2005 17:04 tarihinde demiş ki: büyük türk düşünürü aytek adlı arkadaşımın msndeki ismi: ''Herkes aynıyken ben farklıydım..şimdi herkes fark peşinde ben aynıyım...'' bunu bikaç günlüğüne çaldım ona göre ;)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 güzel olsun her türlü takilirim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ahah.. anti tikky for iva :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Syn, 06 Eylül 2005 20:26 tarihinde demiş ki: said: dufrasne, 06 Eylül 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Türkiye'de iki tip kız var zaten. 1-Saçlarının bir bölümü sarı boyalı (tabi sarı$ınsa bu kuralı atlıyoruz) , altına kot pantolon (diesel olmazsa olmaz) veya etek , üstüne de "angel" , "tommy" , "turn me on" tarzı yazılar yazılı t-shirt giyen , pilot gözlüğü takan ve genelde 2-3 kız gezenler 2-Göz altına bol siyah kalem çekip , konvers giyen , siyah uzun eteğin altına siyah fileli çoraplar ile siyah , mor vs. t-shirt giyen , kızlı erkekli veya sadece kız grubuyla tenha kö$elerde yere çömelen , merdivene oturan , asiyim melankoliğin bakı$ı fırlatanlar. bu iki gruptanda tiskiniyorum. kesinlikle katılıyorum[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi sukredeceginize uzuluyorsunuz. ulan daha ne be. adam gibi giyinmeyi orendiler, bazen sokakta giderken gozumuzu gonlumuzu acacak seyler goruyoruz kotu mu. yani ne icin sikayet ediyorsunuz anlamadim. herkes ozentidir hatta 'ozenti' insanlari ozenti olmayanlara tercih ederim, en azindan orijinal olmak uguruna sacmalamazlar. allahaskina derdiniz mi kalmadi ya. tobe tobe. sinir oldum gece gece.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 katılıyorum arkadasa +69[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya aslında toplum aynı olmaya başladı 5-10 tane kalıp var herkes aynı ben farklıyım diyen bile bir kalıpta.... sıkılıdım toplumdan :-p @Jadelith:en azindan orijinal olmak uguruna sacmalamazlar. ya ben bu mantığı gerçekten anlayamıyorum birinin aklına bişi geliyor yapıyor onu giyiyor yada sokağa çıkınca insanlar sanki uzaylı görmüş gibi değişime kapalı herkes ): [signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 07 Eylül 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Slat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Jadelith, 07 Eylül 2005 00:37 tarihinde demiş ki: abi sukredeceginize uzuluyorsunuz. ulan daha ne be. adam gibi giyinmeyi orendiler, bazen sokakta giderken gozumuzu gonlumuzu acacak seyler goruyoruz kotu mu. yani ne icin sikayet ediyorsunuz anlamadim. herkes ozentidir hatta 'ozenti' insanlari ozenti olmayanlara tercih ederim, en azindan orijinal olmak uguruna sacmalamazlar. allahaskina derdiniz mi kalmadi ya. tobe tobe. sinir oldum gece gece. Katılıyorum valla.. Benim takıldığım kızlar genellikle o tip kızlar zaten ve gayette memnunum.. Düşük bel pantolon + body giymenin nesi kötü? Rahatsız mı oluyorsunuz? lol ya.. Hepsi kazak, diz altı etek giyisin o zaman.. Yok hepsi aynıymış bilmemneymiş bırakın bu işleri..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kızlar güzel olsun, her güçlü erkegin arkasında dursun. gerisini erkekler karmaşıklaştırıyor zaten. sizi saf seviyorum.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beni desteklediğiniz için tesekkür ederim arkadarlar:) ben heralde yorunge dısına falan cıkmasımdır diye dusunmustum cunku uyarı falan gelmişti:D neyse yine karıstırmayım bence okadarda tartısılacak bi konuda değil bırakın naasıl isterlerse oyle olsunlar.Allahtan yakısıo coguna hani yakısmayan bi moda olsa tamam...sizi seviyorum:)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 4.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi sukredeceginize uzuluyorsunuz. ulan daha ne be. adam gibi giyinmeyi orendiler, bazen sokakta giderken gozumuzu gonlumuzu acacak seyler goruyoruz kotu mu. yani ne icin sikayet ediyorsunuz anlamadim. herkes ozentidir hatta 'ozenti' insanlari ozenti olmayanlara tercih ederim, en azindan orijinal olmak uguruna sacmalamazlar. allahaskina derdiniz mi kalmadi ya. tobe tobe. sinir oldum gece gece.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 katılıyorum arkadasa +69[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya aslında toplum aynı olmaya başladı 5-10 tane kalıp var herkes aynı ben farklıyım diyen bile bir kalıpta.... sıkılıdım toplumdan :-p @Jadelith:en azindan orijinal olmak uguruna sacmalamazlar. ya ben bu mantığı gerçekten anlayamıyorum birinin aklına bişi geliyor yapıyor onu giyiyor yada sokağa çıkınca insanlar sanki uzaylı görmüş gibi değişime kapalı herkes ): [signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 07 Eylül 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Jadelith, 07 Eylül 2005 00:37 tarihinde demiş ki: abi sukredeceginize uzuluyorsunuz. ulan daha ne be. adam gibi giyinmeyi orendiler, bazen sokakta giderken gozumuzu gonlumuzu acacak seyler goruyoruz kotu mu. yani ne icin sikayet ediyorsunuz anlamadim. herkes ozentidir hatta 'ozenti' insanlari ozenti olmayanlara tercih ederim, en azindan orijinal olmak uguruna sacmalamazlar. allahaskina derdiniz mi kalmadi ya. tobe tobe. sinir oldum gece gece. Katılıyorum valla.. Benim takıldığım kızlar genellikle o tip kızlar zaten ve gayette memnunum.. Düşük bel pantolon + body giymenin nesi kötü? Rahatsız mı oluyorsunuz? lol ya.. Hepsi kazak, diz altı etek giyisin o zaman.. Yok hepsi aynıymış bilmemneymiş bırakın bu işleri..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kızlar güzel olsun, her güçlü erkegin arkasında dursun. gerisini erkekler karmaşıklaştırıyor zaten. sizi saf seviyorum.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beni desteklediğiniz için tesekkür ederim arkadarlar:) ben heralde yorunge dısına falan cıkmasımdır diye dusunmustum cunku uyarı falan gelmişti:D neyse yine karıstırmayım bence okadarda tartısılacak bi konuda değil bırakın naasıl isterlerse oyle olsunlar.Allahtan yakısıo coguna hani yakısmayan bi moda olsa tamam...sizi seviyorum:)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar