Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya bütün kızlar aynı olmaya başladı

unac

Öne çıkan mesajlar

said:
ivy, 06 Eylül 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
said:
unac, 06 Eylül 2005 18:39 tarihinde demiş ki:

heyyy dişi ırkııı..istediğiniz kadar reddetin siz SALAKSINIZ

*!
büyük bir rahatlıkla paticikte dolasmaya devam eder*

ozaman seni salak bulduğun dişi ırkıyla hiçbişekilde ilgilenmemeye davet ediyorum..
hakkında konuştuğun insanlara dikkat et.
beğenmiyorsan ilgilenme ama kimse hakkın genelleme yapamazsın...
bizde burda beğenmediğimiz şeylerden dert yanıyoruz ama seninki artık aşağılamaya girdi!

içimdekileri soyledim...ayrıca zaten ilgilenmiyorum merak etme[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

dişi ırkına kendi ailendeki bayanlarda giriyor umarım farkındasındır!
merak etmiyorum zaten:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...
insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sna tek kelimeyle dişi ırkını özetleyim

"kendilerini çok duygusal olarak tanıtıp aslında dünyanın en sert varlıklarıdır...duygusallığın yanlarından bile geçemezler. isterlerse her erkege sahip olabileceklerini sanarlar.ve eşitlik eşitlik diye bagırıp biraz eşitlenme olunca mızmızlanmaya başlarlar.erkeklerin onlardan zeki olduklarını kabullenemezler.birbirlerini bile sevmezler"

tek kelimeyi cook gecti biliyorum ![signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 06 Eylül 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
"kendilerini çok duygusal olarak tanıtıp aslında dünyanın en sert varlıklarıdır...duygusallığın yanlarından bile geçemezler. isterlerse her erkege sahip olabileceklerini sanarlar.ve eşitlik eşitlik diye bagırıp biraz eşitlenme olunca mızmızlanmaya başlarlar.erkeklerin onlardan zeki olduklarını kabullenemezler.birbirlerini bile sevmezler"

Helal olsun sana be. Tamamen katılıyorum. Sonunda gerçekler gün ışığına çıkmaya başladı.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir.
Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlarda soyle bı durum soz konusu
-Ayşe bugun bunu gıymıs hıc yakısmamıs (halbuki ayşe cok guzel gıyınıodur)Sonra dıger bayan da aynı tıp gıyınır
Ertesi gun
-Aaaa Fatma'da hıc guzel gıyınmemıs (Halbuki cok begenılmıstır)
Boyle uzayıp gıder (bu arada alttaki Converse ler unutulmus :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

@unac
ivy derki:
"senın anlattıgın kız mılletını ben senden cok daha ıyı tanıyorum cunku zaten olayın ıcındeyım!! soyledıklerınde haklısın ben bunu kabul edıyorum cok da dogru yazmıssın helal olsun bu konuda! ama benım kızdıgım nokta genelleme yapman.salaklık konusunda yada ne bılıyım dıger konularda genelleme yapma.. mesela bak ben senın zeka konus da dahıl butun soledıklerıne(genelleme yapmadıgın surece) katılıyorum"[signature][hline]KONT
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]

[Bu mesaj fastreload tarafından 06 Eylül 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı olmaya çalışırken birbirinin aynı olan kızlar tam birer gerizekalı. Farkı yaratan doğallıktır. Her insan birbirinden yeterince farklıdır
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 06 Eylül 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide ayağına boksör çizmesi modeli garip çizme giyip içine kot pantolonu verenler var..üstünede bol renkli desenli bağrı açık gömlek..altın zincir..saçlarda 1 kutu 10 günlük jöle..sağa sola atılan keskin bakışlar...ya belki aranızda da böyle giyineni vardır ama resmen gördüm mü saldırasım kafasını kırasım geliyor kusura bakmayın..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darkblade, 06 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
ya bide ayağına boksör çizmesi modeli garip çizme giyip içine kot pantolonu verenler var..üstünede bol renkli desenli bağrı açık gömlek..altın zincir..saçlarda 1 kutu 10 günlük jöle..sağa sola atılan keskin bakışlar...ya belki aranızda da böyle giyineni vardır ama resmen gördüm mü saldırasım kafasını kırasım geliyor kusura bakmayın..

Haha bende öyle hissediyorum ölelerini görünce[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlarda bide şu var bazen kendilerini bile anlamıyorlar..Mesela bir kız en iyi arkadaşını bile kıskanır ama erkeklerde o yok yani şahsen ben öyleyim:P[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darkblade, 06 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
ya bide ayağına boksör çizmesi modeli garip çizme giyip içine kot pantolonu verenler var..üstünede bol renkli desenli bağrı açık gömlek..altın zincir..saçlarda 1 kutu 10 günlük jöle..sağa sola atılan keskin bakışlar...ya belki aranızda da böyle giyineni vardır ama resmen gördüm mü saldırasım kafasını kırasım geliyor kusura bakmayın..

Onlar sahte tiki tikiye benzemeye çalışan şoparlar[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...