Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 İvy mesaj sayın 998 .. madalya almak istemiyorsan garbage'a.. Sayın ivy , sayın İvy ; garbage'den cağırılıyorsunuz...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: ivy, 06 Eylül 2005 19:09 tarihinde demiş ki: said: unac, 06 Eylül 2005 18:39 tarihinde demiş ki: heyyy dişi ırkııı..istediğiniz kadar reddetin siz SALAKSINIZ *! büyük bir rahatlıkla paticikte dolasmaya devam eder* ozaman seni salak bulduğun dişi ırkıyla hiçbişekilde ilgilenmemeye davet ediyorum.. hakkında konuştuğun insanlara dikkat et. beğenmiyorsan ilgilenme ama kimse hakkın genelleme yapamazsın... bizde burda beğenmediğimiz şeylerden dert yanıyoruz ama seninki artık aşağılamaya girdi! içimdekileri soyledim...ayrıca zaten ilgilenmiyorum merak etme[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 dişi ırkına kendi ailendeki bayanlarda giriyor umarım farkındasındır! merak etmiyorum zaten:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sadece onlarda deil,erkeklerdede var aynısı...özentilik dizboyu....[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben sna tek kelimeyle dişi ırkını özetleyim "kendilerini çok duygusal olarak tanıtıp aslında dünyanın en sert varlıklarıdır...duygusallığın yanlarından bile geçemezler. isterlerse her erkege sahip olabileceklerini sanarlar.ve eşitlik eşitlik diye bagırıp biraz eşitlenme olunca mızmızlanmaya başlarlar.erkeklerin onlardan zeki olduklarını kabullenemezler.birbirlerini bile sevmezler" tek kelimeyi cook gecti biliyorum ![signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sürü psikolojisi desek daha mantıklı olur. Hangi tip popülerse onu seçiyolar.[signature][hline]Aşk'ın İğnesiyle Dikilen Dikiş Kıyamete Kadar Kopmaz. M.İrfan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ee sadet?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 unac bende seni seviyorum.[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Geçti ama iyi özetlemişsin[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: unac, 06 Eylül 2005 19:19 tarihinde demiş ki: "kendilerini çok duygusal olarak tanıtıp aslında dünyanın en sert varlıklarıdır...duygusallığın yanlarından bile geçemezler. isterlerse her erkege sahip olabileceklerini sanarlar.ve eşitlik eşitlik diye bagırıp biraz eşitlenme olunca mızmızlanmaya başlarlar.erkeklerin onlardan zeki olduklarını kabullenemezler.birbirlerini bile sevmezler" Helal olsun sana be. Tamamen katılıyorum. Sonunda gerçekler gün ışığına çıkmaya başladı.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kızlarda soyle bı durum soz konusu -Ayşe bugun bunu gıymıs hıc yakısmamıs (halbuki ayşe cok guzel gıyınıodur)Sonra dıger bayan da aynı tıp gıyınır Ertesi gun -Aaaa Fatma'da hıc guzel gıyınmemıs (Halbuki cok begenılmıstır) Boyle uzayıp gıder (bu arada alttaki Converse ler unutulmus :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 @unac ivy derki: "senın anlattıgın kız mılletını ben senden cok daha ıyı tanıyorum cunku zaten olayın ıcındeyım!! soyledıklerınde haklısın ben bunu kabul edıyorum cok da dogru yazmıssın helal olsun bu konuda! ama benım kızdıgım nokta genelleme yapman.salaklık konusunda yada ne bılıyım dıger konularda genelleme yapma.. mesela bak ben senın zeka konus da dahıl butun soledıklerıne(genelleme yapmadıgın surece) katılıyorum"[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 06 Eylül 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kader kısmet[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Farklı olmaya çalışırken birbirinin aynı olan kızlar tam birer gerizekalı. Farkı yaratan doğallıktır. Her insan birbirinden yeterince farklıdır [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 06 Eylül 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 @sensible +1[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kadın milleti değil mi al birini vur ötekine. Hepsinin köküne kibrit suyu[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 özenıs converslu kızlarada gıcık kapıyorum..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bakırköye gelme sen :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 evet var öyle tipler..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya bide ayağına boksör çizmesi modeli garip çizme giyip içine kot pantolonu verenler var..üstünede bol renkli desenli bağrı açık gömlek..altın zincir..saçlarda 1 kutu 10 günlük jöle..sağa sola atılan keskin bakışlar...ya belki aranızda da böyle giyineni vardır ama resmen gördüm mü saldırasım kafasını kırasım geliyor kusura bakmayın..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 TİKİ erkek ha:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Darkblade, 06 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: ya bide ayağına boksör çizmesi modeli garip çizme giyip içine kot pantolonu verenler var..üstünede bol renkli desenli bağrı açık gömlek..altın zincir..saçlarda 1 kutu 10 günlük jöle..sağa sola atılan keskin bakışlar...ya belki aranızda da böyle giyineni vardır ama resmen gördüm mü saldırasım kafasını kırasım geliyor kusura bakmayın.. Haha bende öyle hissediyorum ölelerini görünce[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kızlarda bide şu var bazen kendilerini bile anlamıyorlar..Mesela bir kız en iyi arkadaşını bile kıskanır ama erkeklerde o yok yani şahsen ben öyleyim:P[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 anaaa doğru dedi la[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Darkblade, 06 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: ya bide ayağına boksör çizmesi modeli garip çizme giyip içine kot pantolonu verenler var..üstünede bol renkli desenli bağrı açık gömlek..altın zincir..saçlarda 1 kutu 10 günlük jöle..sağa sola atılan keskin bakışlar...ya belki aranızda da böyle giyineni vardır ama resmen gördüm mü saldırasım kafasını kırasım geliyor kusura bakmayın.. Onlar sahte tiki tikiye benzemeye çalışan şoparlar[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar