Cute_X Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ya beyler dün kredi kartından accountumu açtırdım ama açılmadı hala mastercard kullandık ama kredi kartından para çekiyorlarmı yoksa direk içinde para olmalımı acaba hata yaptık herhalde :( Morfein Nightwish Bide sorceror oynatması nasıl bilgi verirseniz sevinirim :)[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 subscription sayfalarına nasıl ulaştın ben kaç gündür giremiyorum fıtık oldum.[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: Deep-Night, 14 July 2003 18:45 tarihinde demiş ki: subscription sayfalarına nasıl ulaştın ben kaç gündür giremiyorum fıtık oldum.[hline]8-) Sende ne hata veriyor?Ve nerde tıkanıyorsun[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Subscription pages are under maintenance, they will be available soon as possible. We are sorry for the inconvenience.[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: Cute_X, 14 July 2003 18:42 tarihinde demiş ki: Ya beyler dün kredi kartından accountumu açtırdım ama açılmadı hala mastercard kullandık ama kredi kartından para çekiyorlarmı yoksa direk içinde para olmalımı acaba hata yaptık herhalde :( Morfein Nightwish Bide sorceror oynatması nasıl bilgi verirseniz sevinirim :)[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :) Kullandığınız kredi kartı sanal kart olmadığı sürece içinde para olmasına gerek yok. Bu sırada bendede aynı olay var şuan Deep bugun yarın açarlar siteyi bir ara eu serverlarına upgrade yaptılar onlan ilgisi olabilir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Eheh hevesim kursağımda kaldı büüyk bir heyecanla yükledim oyunu ama .. :D fos.[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Kredi kartınının yurtdışında çalışması gerekiyor(master card veya Visa olsa bile). Bu kart üzerinde yazar, eğer yazmıyorsa bankaya sor yoksa yurtdışı kullanımına da açtır.(Ben bu kredi kartlarından çok çektim :-( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Hot in here Ağlarım şimdi ben :([hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar