Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Gerekli programların linklerini sırayla yazacagım. 1.Ko Server Link: http://www.mmorpg.ragezone.com/knightonline/KnightOnline.r ar PASSWORD=ragezone.com Eger bu link deki dosyayı indiremezseniz bu forum.ragezone.com a üye olup tekrar deneyin. 2.Ko Source Neden ? Cunku Ko server in icinde aiserver ve ebenezer map ları yok.Ko sorucede koserverda olmayanlar var.Eksikleri tamamlıyor. link:http://mmorpg.ragezone.com/knightonline/---KOsource.rar 3.Pack 6 Neden ? Pack 6 da bazı şeyleri ayarlamışlar.Bunun icin bende pack 6 kullanıyorum.Istersenız siz indirmeyin.Ama tavsiye ederim. Link :http://rapidshare.de/files/2005353/pack6.rar.html 4.DATABASE Neden zaten bu dosyada database var? Evet database var ama hiç ayar yok.Ragezone den Tuny kendı yaptıgı database ını lınk ini vermiş.Bende indirip baktım.Orc sehrinin npc lerini koymus.Human sehrinin koymus.Dısarıyada 30-40 yaratık koymus.Bugları duzeltmıs.Cunku npc koymak falan cok zor iş :D Onun icin indirin derim ben. Link:http://www.megaupload.com/?d=38G1B9KC Server tamamlandı .Sırada client ve patch i. 1.Knight Online v1097 client. Verecegim site zatece üyelerine download hizmeti tanıdıgı icin uye olup sonra indirmelisiniz dosyayı. Siteye uye olma linki http://www.mediadark.com/public/user.php?op=register&module=NS-NewUser Link=http://www.mediadark.com/public/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=denegar 2.Client Patch 1089 Link://www.megaupload.com/?d=313RZO2P 3.Armor Patch Neden?Arkadaşlar oyundaki full plate ve chitin setleri görmek istiyorsanız bu patch i yapın.Client a.Cunku bu client chitin ve full plate setleri göstermiyor. Link:http://rapidshare.de/files/4290222/ArmorPatch2by-tuny1.exe.html Evet arkadaşlar bu islemleri sırası ile yapın. Koserver'i indirin D:Ko Server (Isteyenler başka yerede atabılır)Sonra Ko Sourceyi ustune yapıstırın.Ondan sonra pack6 yı ustunde yapıstırın.Pack 6 nın ıcınde DB diye klasor var.Sql de database secerken bu pack 6 dan cıkan dB klasorunun icindeki database yi seciceksiniz. [spo1=Sırasıyla Sql Ayarları]Setting up SQL Run SQL Setup Select "SQL Server 2000 Components" 1. Click "Install Database Server" 2. Click Next 3. Click dot in Local Computer and Next 4. Click dot in "Create a new instance of SQL Server,or install Client Tools" and next 5. Put name and company Click Next 6. Click Yes to Agreement 7. Click dot in Server and Client Tools and Next 8. Click dot in Default at top and Click Next 9. Click dot in Typical Click Next 10. Click dot in "Use the same account for each service.Auto start SQL Server Service" 11. Click dot in "Use the Local System account" Click Next 12. Click dot in "Mixed Mode." and enter a password Click Next 13. Click Next and install 14. When installed reboot so server starts. ----- Restoring Database 1. Open Enterprise Manager (Start -> Programs -> Microsoft SQL Server -> Enterprise Manager) 2. Console Root -> Microsoft SQL Servers -> SQL server Group -> 3. Right click (local)(windows) -> Edit SQL server Registration properties 4. Click dot in Use SQL Server authentication -> Login name sa -> leave password blank -> click dot in Always prompt for login name and password ***LOGIN WITH THE USER/PASS sa/yourpasshere*** and go to Databases. 5. Create a new database, name it KN_online 6. After that, right click on KN_online database then click all tasks and then "Restore Database". 7. Click on "From Device" and then click on "Select Devices". 8. Click Add and then choose the destination of the backups to Restore into KN_online. 9. Press OK 3 times to continue, then press the Options tab. 10. Click dot in "Force restore over existing database", 11. Make sure the path of the MDF and LDF files is the same of your server files (KNonline_data and KN_online_log) 12. Press OK to import the database. 13. Console Root -> Microsoft SQL Servers -> SQL server Group -> (local) (windows) 14. Go to Security -> Login -> Right click -> New Login 15. Put name knight -> Click dot in sql server authentication 16. use knight as password -> Choose KN_online as database 17. Go to tab Database access -> click on database KN_online 18. In permit in database role click on db_owner -> ok 19. Go to database KN_online -> Right Click -> Properties -> Permission Click all of them on user knight 20. Disconect from sql server and relog using the user knight in enterprise manager. ----- Adding Accounts 1. Open Enterprise Manager (Start -> Programs -> Microsoft SQL Server -> Enterprise Manager) and go to Databases 2. Choose KN_online 3. Choose Tables 4. Edit ACCOUNT_CHAR and WHAREHOUSE and USERDATA ( by right click -> Open table -> Return all rows) They must be empty (Only for the first time) 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ne kadar sürer ortalama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ne ne kadar sürer ?[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: TrTownUser, 02 Eylül 2005 13:37 tarihinde demiş ki: Ne kadar sürer ortalama? Bide şu dosyanın Şifre nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sphere, güzel bi konu olmuş. Tebrik ederim... Yalnız şöyle bişe sorucam. Bu server' a internetten girebilme olasılığımız var mı? Yoksa sadece Lan server olarak mı kullanıyosun?[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu Knight Online nin de port acma olayı varda ben anlayamadım.Tuny diye bi arkadaş var o cok iyi biliyo bu işleri.Ben kendı serverimda tek basıma oynuyorumda.Biz 3-5 kişi Tuny nin serverinda oynuyoruz.Arada bi baya lag oluyo ama iyi oluyo orası.Exp leri ayarlamıs 55 den sonra zorlaşıyo :D Valla ingilizceniz iyi ise bilgi alın isterseniz Tuny den. Msn = [email protected] Akradasın sitesi:http://kodark.150m.com[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bende az çok bilirim bu işleri :) anlayan adamlar varsa bi birlik oluşturalım paticik serverını açalım ne dersiniz?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben her zmn yanınız dayım ve elimden geleni yaparım... burakunver@hot.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stunner Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya ben baştaki linke tıklıom bu yazıor The requested URL /knightonline/KnightOnline.rar was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.33 Server at mmorpg.ragezone.com Port 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Linki hatalı vermiş arkadaş arada br varya sil orayı rar yazıcak sadece ondan sonra indiriyor[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stunner Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 anlamadım sen link wersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 acabilen oldumu?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 http://www.mmorpg.ragezone.com/knightonline/KnightOnline.rarPASSWORD=ragezone.com[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] [Bu mesaj Gothic tarafından 02 Eylül 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 pac6.rar dosyası rapid te bulamadı :S[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben pack6 calısıyor.Sende niye calısmadı ?[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bi daha deneyeyim. Bu arada bende bu dosyalar var. Bi pati daha koymustu o zmn cekmisim. onları lullansam olurmu?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ortak bişiler yapacakmıyız ? yoksa sallıcazmı ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: ShadowFax, 02 Eylül 2005 14:32 tarihinde demiş ki: bi daha deneyeyim. Bu arada bende bu dosyalar var. Bi pati daha koymustu o zmn cekmisim. onları lullansam olurmu? Elinde olan dosyalar neler bilmiyorum.Aiserver dosyasının icinde map klasoru var o klasorun ici dolumu bak bakayım ? Bide Ebenezer dosyasının icindeki map klasorune bak oda dolu ise tamamdir.Database de varsa yapmaya calıs bakalım.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben Fatih in eski yerine dönmesini bekliyorum şuan için işleri var o hele bi gelsin oturup konuşucaz[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ortak birşeyler yapmak isterim ama baglantım musayit degil.İnternetten acabilecek bir arkadaş varsa serveri kurmasında yardımcı olurum.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Sphere, 02 Eylül 2005 14:36 tarihinde demiş ki: said: ShadowFax, 02 Eylül 2005 14:32 tarihinde demiş ki: bi daha deneyeyim. Bu arada bende bu dosyalar var. Bi pati daha koymustu o zmn cekmisim. onları lullansam olurmu? Elinde olan dosyalar neler bilmiyorum.Aiserver dosyasının icinde map klasoru var o klasorun ici dolumu bak bakayım ? Bide Ebenezer dosyasının icindeki map klasorune bak oda dolu ise tamamdir.Database de varsa yapmaya calıs bakalım. dolu :D da mediadark sitesine üye oldum (mu bilmiyorum dilinden anlamadım sitenin) cekemedim dosyayı. üye olabilen varsa ID sini paylasabilirmi?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Umarım herkes biraz fedakarlık eder ve bunun altından kalkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 total alan ne kadar lazım bize bizden istediği şeyler neler onları tespit edelim ama adam alımı sınırlı olur ama onu baştan sölemek gerek :) 50 kişi olur misal 25 orc 25 human :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 40 orc 10 human olsun zuahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverSayDie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sphere kardes bu sql kurulumu var ama setup ı nerde bunu bulamadım bizahmet yardımcı olurmusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar