Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir yemek bu kadar mı zehir edilir

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Yahu bi yemek yiyecektim yemek tam mideye inerken o yolda düğüm oluşturdu zaten birde hassas o bölge yere yığıldım öksürdüm ağzımdan kan geldi 30sn nefes alamadım yattım bi kenara bekledim bi 15-20 dakka bol bol su tükettim.Rahatladım tekrar yemek yemeye çalıştım tam yutarken beklenmedik bi hapşırık löp yemek burnumdan çıktı dedim noluoz.Birşey olmamış gibi devam ettim su içiyorum su boğazımda kaldı.Ay bugün geberiyordum.Noluo anlamadım geberiyordum bugün.Mis gibi yemek zehir oldu hey allam şimdi.Birileri belamı okudu ne etti anlamadım ya[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

dikkatli olya.. geçmiş olsun..:(:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

sen en iyisi uyu,bu gün seni birçok kötülük daha bekliyor çünkü jüpiterin marsla yaptığı açı venüsle karşılaştırılınca hebelelööhöhöb...[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

yemek sana double kill cekmis[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...