DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 90mb mı yuhh beaaa okdr gelsin diye bekledik birde oyuna girmek için kaç saat harcıycaz yaa anaaaa[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: VisuaL_TR, 07 Eylül 2005 02:08 tarihinde demiş ki: DJ o an heycanlandım sizle paylaşiym istedim :D Demekki KE gelse kalbin durcak lo :D:D:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 90 mb nerde hadi çabuk söleyin de indirek yoksa bu da mı rivayet :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yaf bu saatlerde internet rahat 90 mb ı kolay yüklersin[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi iyi etmişsin bizlerle paylaşarakta sonra yüklenmeyin filan diyon ondan yani :D[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 patch çıksın 90mb sorunmu indiririz o kdr dc o kdr lag için 90mb çokmu ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kimse bekLemesin bosuna:) Bende noticeyi gordum keske ss aLsaydım ama akLıma geLmedi.. Ke geLmes geLsede sabahdan once kimse oyuna giremes:) duydugum seyler arasında pachin 30-90mb arasında oldugu mevcut hangısi dogru sıyırdım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Dj bi arkadaşaydı lafım size deel :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eet bana 90 mb dediler costumer dan mesaj attım 90 mb dediler raul die biri gm galiba sabah 6-7 gibi olabilir ama daha erken yapmaya çalışıyoruz didi bu arada not die düşem girdiğinizde sakın power up store malzemesi almayın silinecekmiş hepsi uye olmayanların tabii öle dedi banada raul die adam dedi[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi o zmn özelden msj at aaaaa abi biz ölsekte patchi zor indiririz herkez aynı anda indirecek filan göcecek server :D:D[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yavv oyuna da girmiyo 10065 hatası veriyo :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: icebreak3r, 07 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki: eet bana 90 mb dediler costumer dan mesaj attım 90 mb dediler raul die biri gm galiba sabah 6-7 gibi olabilir ama daha erken yapmaya çalışıyoruz didi bu arada not die düşem girdiğinizde sakın power up store malzemesi almayın silinecekmiş hepsi uye olmayanların tabii öle dedi banada raul die adam dedi raul diyosa dorudur.. tanıdığım en iyi adamlardan biri o customer supportda çalışan.... nerden biliyon iyi olduğunu demeyin kimse benim kadar muhabbet etmemiştir o adamla:D... 90mb diyosa 90mb dır... dorudur yane ;)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 forumda biri update et fln diyordu da nasıl edicez bunu tartışsak?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Zaten yeni cicilerimizi ve hayvancıkları 2 mb lık patchla sürselerdi gomüh olurdu[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende 10065,10061,10060 ne varsa veriyo valla bi arada 10035 verdi o nedemek ilk defa gördüm[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 forumda denilenleri tartısırsan ne ke gelır ne sabah oLur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: KazemAnk, 07 Eylül 2005 02:19 tarihinde demiş ki: forumda denilenleri tartısırsan ne ke gelır ne sabah oLur:D hazıra bekliyorsun[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Abi bişeyler oluyo valla ben korkmaya başladım koltukta oturan varrior hışımla kalkıp geri yerine oturdu :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 charınız maradonda kalmıs ıse oyuna gırebılıyorsunuz eger dıılse hata verio... zaten maradonda gırsenızde anca pazarı dolasırsınız tp olurken yıne hata verıo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Abbydekiler de girebiliyo onu da ekliyim ;)[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi sen zaten bir degişiksin sen yat uyu kalp krizi filan geçirirsin sonra ekran başında :D:D:D[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben uzun süredir brethdedeyim ve ne dc ne lag[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Olm o zaman da uyku tutmaz :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 uyku ilacı al o zmn bişi yap:D:D Hade yavrummm ıkınnn girecen :D:D yeter yaw girmiyoo dc dc ne bu ya :([signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: icebreak3r, 07 Eylül 2005 02:18 tarihinde demiş ki: bende 10065,10061,10060 ne varsa veriyo valla bi arada 10035 verdi o nedemek ilk defa gördüm [spo1=Peki ya buna ne dersin? :)][/spo][signature][hline]Server: DiezNick: CatastropeClan: TürkSpeciality:Shadow VainJob: AssasinLvl: 6xnp:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar