VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Server down....[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 server down oluncada geliyo dimi[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sanırım sonunda geLdi:) ama nasıL yukLuyces bis bunu:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Valla dc verince oyuna tekrar girdim ben anlamadım kusura bakmayın :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu güne kdr server kaç kere down oldu her seferinde bişemi gelmesi lazm alla alla ... uydurmayın böle şeyler yoq geldi yoq bu sabah yoq şu gece ... gelsin ondan sonra aç ''KE GELDİ '' die topic !![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi 2 saattir millet diyo ya oyuna giriyoz 3 dk sonra dc oluyoruz diye gerçi haklıda olabilirsin ne zmn gelicegi belli mi olur :D:D[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya bu nebicim topik ne alaka ? geldigi falan yok henuz !! Server Status Ping Loginserver 1 Online 0.17523908615112 Ares1 Offline Offline Ares2 Offline Offline Diez1 Online 0.17186093330383 Diez2 Offline Offline Xigenon1 Online 0.17287588119507 Xigenon2 Online 0.16943693161011 KE lunch olacak olsa serverların hepsi off line olurdu[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Arkadaşım nedeni KE diye alttan yazı geçti durup dururken diil bu sen en iyisi yat uyu..[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 benimki girdi oyuna... ne yani bana ke gelmicek mi.....[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 olum yüklenmeyin bana naapiym sarı sarı kocaman yazdı sağ köşede Allah Allah..[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 15 dk sonra dc oluyorum hep bu arada benim para dahil herkesin parası inn den kayboluyo sizin ki oldumu benim gitti valla paralar[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Server will be down Ke Yazdı... cz ve pıanadakıLer Dc oLdu... Eslant duruyor oyunda su an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben hala oyundayım eslant ve moradon sık sık dc oluo zaten orda olan her dc de KE gelseydi şimdi milyonlarca ( belki biraz fazla abarttım ama ) KE miz olurdu[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tusinami gibi valla ne zaman gelcegi belli olmaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sana gelmezse bana heç gelmez :D:D abi patch gibi yüklemiycekmi geldigi zaman?[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 O kadar topik açıldı hala nası gelceni bilmiyoz.. Havaleyle EFt yle falan gelsin ama yeterki gelsin[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: VisuaL_TR, 07 Eylül 2005 02:03 tarihinde demiş ki: Arkadaşım nedeni KE diye alttan yazı geçti durup dururken diil bu sen en iyisi yat uyu.. Her notice her yazıya inan alttan yazı yazdı aha gelcek gelcek tamam anladıkda başlıkla ne alaka kel alaka ona bakarsan launcer da coming soon in august yazıo geldimi ağustosta geldi ama ne geldi ... yani 2 3 güne anca gelir ama görcez bakalm nolcaq .. çok uykun warsa kendin yat uyu ![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: VisuaL_TR, 07 Eylül 2005 02:04 tarihinde demiş ki: olum yüklenmeyin bana naapiym sarı sarı kocaman yazdı sağ köşede Allah Allah.. tamam yaw sadece şaka yaptım.. bu kadar snrlendiğini blmiyodum... NE BAARIYON YAAA böhüüü :([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eet 90 mb lik dev bir patch ne oacak sonumuz acaba[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sanane a.q istediğim gibi açarım başlığı ulan DC ler yüzünden kafayı sıyırmışsınız bu ne sinir[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 visual sende ss cekseydin be yaw[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 niye ki launcher dan upgrade etmicekmiyiz....atıyorum 1288se onu 1289 yapar.böle degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 90 mb fazla ?[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: VisuaL_TR, 07 Eylül 2005 02:07 tarihinde demiş ki: Sanane a.q istediğim gibi açarım başlığı ulan DC ler yüzünden kafayı sıyırmışsınız bu ne sinir Sen yine ii kafayı sıyırmışın sadece ben saç yolup monitöre kafa atmaktan yoruldum lolz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 DJ o an heycanlandım sizle paylaşiym istedim :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar